about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: مجوزهایی که برای فعالیت‌های رسانه‌ای در شبکه‌های اجتماعی می‌دهیم مانند مجوز سایر رسانه‌ها و با وزارت ارشاد است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی روز گذشته اشاره‌ای به برنامه‌های این نهاد برای ساماندهی فعالیت‌های حوزه رسانه‌ای در عرصه مجازی داشت و اظهار کرد: کسانیکه در شبکه‌های اجتماعی فعالیت رسانه‌ای دارند باید خود را برای اخذ مجوز از این شورا آماده کنند.

ابوالحسن فیروزآبادی بابیان اینکه تلاش می‌شود فعالیت رسانه‌ای در شبکه‌های اجتماعی ضابطه‌مند شود، اظهار کرد: بر همین اساس کسانیکه در این شبکه‌ها فعالیت رسانه‌ای دارند باید به‌زودی خود را برای دریافت مجوز آماده کنند.
وی رعایت الزامات دینی، اخلاقی و قانونی را برای فعالیت شبکه‌های اجتماعی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: رسانه‌های داخلی چه در بخش مکتوب و چه در بخش صوتی و تصویری تاکنون پایبندی خود را به این الزامات نشان داده‌اند.

حال وی در ارتباط با جزییات چنین طرحی برای ضابطه‌مند کردن فعالیت‌های رسانه‌ای گفته است که لازم هست چنین کاری در جهت ساماندهی اصالت - صحت اخبار و صیانت از حریم خصوصی مردم اجرایی شود.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی خاطرنشان کرد: کسانیکه به‌صورت رسانه‌ای در شبکه‌های اجتماعی به پخش اطلاعات اقدام می‌کنند، باید مسئولیت بپذیرند و قاعدتاً برای این مسئولیت‌پذیری باید نسبت به اخذ مجوز اقدام کنند.
فیروزآبادی تصریح کرد: این مجوز مانند سایر رسانه‌ها و با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.
وی افزود: ما در مرکز ملی فضای مجازی در حال تدوین اصول آن هستیم.

 

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.