about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ورود ودافون به نوسازی شبکه اپراتورهای ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ودافون علاقه‌مند به همکاری با کمپانی اینترنتی ایرانی های‌وب برای کمک به مدرن کردن شبکه سیار و زیرساخت فناوری اطلاعات آن است.
این گروه چند ملیتی مخابراتی بریتانیایی جزو آخرین کمپانی‌های غربی به حساب می‌آید که در شرایط پساتحریم برای همکاری با شرکت‌های ایرانی اعلام آمادگی کرده است.
ودافون دومین اپراتور بزرگ موبایل به حساب می‌آید که در آسیا، آفریقا، استرالیا و... فعالیت می‌کند و قرار است به شکل غیر سهامداری یا به عبارتی شراکتی همکاری‌هایی را با های‌وب داشته باشد.
دیگو ماسیدا –شریک بخش مدیریت اجرایی ودافون- در جمله‌ای گفته است: مشتریان این کمپانی چندملیتی از تجارب آن در زمینه سرویس‌های فیکس و سیار بهره‌مند می‌شوند و های‌وب نیز با این مشارکت قادر خواهد بود تا از تخصص آن در زمینه‌های یادشده استفاده کند.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.