about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ کره‌ی جنوبی در تلاش است تا گام‌های اولیه‌ی خود را برای تقویت امنیت سایبر کشورهای آمریکای لاتین بردارد. این کشور با برگزاری سمینارهای امنیت سایبر در کشورهای کاستاریکا و پرو سعی می‌کند ظرفیت‌های حفاظت از اطلاعات آن‌ها را بهبود بخشد.
در این سمینارها بر ایجاد گروه پاسخگویی به حوادث رایانه‌ای در کاستاریکا و لزوم طراحی راهبرد امنیت سایبر در پرو تأکید شد.
علت تکاپوی کره برای سرمایه‌گذاری در مناطق مذکور می‌تواند در همکاری این کشور با آمریکا ریشه داشته باشد. به نظر می‌رسد آمریکا قصد دارد از طریق شرکای خود در فضای سایبر، فعالیت سایبری مناطق مختلف جهان را رصد و کنترل کند؛ مثلاً از طریق کره‌ی جنوبی، فعالیت‌های آمریکای لاتین، به‌وسیله‌ی کشورهای عربی حاشیه‌ی خلیج‌فارس مانند امارات فعالیت‌های ایران، از طریق کشورهای اروپای شرقی مانند استونی، فعالیت‌های روسیه و از طریق هند، فعالیت‌های چین را رصد کند.
ورود کره به آمریکای لاتین را در این چارچوب می‌توان ارزیابی کرد که این کشور قصد دارد سیاست‌های سایبری خود را به کشورهای آمریکای لاتین القا کند؛ به‌عنوان‌مثال کره‌ی جنوبی در صدر کشورهایی است که کره‌ی شمالی را متهم به حملات سایبری به این کشور می‌کند؛ لذا ممکن است بخواهد با ورود به فضای سایبر آمریکای لاتین، این سیاست خود را به آن‌ها نیز القا کند.
نداشتن قوانین دولتی و چارچوب مشخص برای امنیت سایبر و فقدان برنامه‌هایی برای تحقیق و توسعه‌ی امنیت سایبر در کاستاریکا و پرو را نیز باید مزید علت دانست.

 

 

تازه ترین ها
سرقت
1404/11/17 - 13:40- آسیب پذیری

سرقت اطلاعات محرمانه از طریق فایل‌های PDF

مهاجمان از فایل‌های PDF برای سرقت اطلاعات محرمانه شرکت‌ها استفاده می‌کنند.

دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.