about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ورود فناوری 5G به بنگلادش

به گفته کارشناسان، بنگلادش وارد دوران فناوری 5G در ارتباطات مخابراتی خود می‌شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ رسانه‌های محلی بنگلادش گزارش دادند که این کشور با افتتاح گسترده سرویس 5G به‌صورت عملکردی به‌وسیله ساجیب وازِد جوی (Sajeeb Wazed Joy)، مشاور نخست وزیر در حوزه امور فناوری اطلاعات و ارتباطات، وارد دوران نسل پنجم (5G) در ارتباطات مخابراتی خود شد.

داکا تریبون (Dhaka Tribune) گفت که «Teletalk»، اپراتور مخابراتی دولتی، این سرویس را در 6 سایت به صورت آزمایشی راه‌اندازی کرد. این سایت‌ها، «Tungipara» در گوپالگانج (Gopalganj)، یادبود کشته شدگان ملی در ساوار (Savar)، دبیرخانه بنگلادش، دفتر نخست وزیر، «Dhanmondi-32» و «Sher-e-Bangla Nagar» در داکا هستند.

به گفته «Bangladesh Sangbad Sangstha»، خبرگزاری کشوری، انتظار می‌رود اپراتورهای خصوصی 5G را سال آینده پس از حراج طیف در ماه مارس معرفی کنند.

شیخ هاسینا (Sheikh Hasina)، نخست وزیر بنگلادش، درخصوص راه‌اندازی خدمات 5G، در یک پیام ویدئویی احساس خود را به هموطنانش نشان داد. هاسینا تأکید کرد که فناوری 5G از طریق Teletalk در مقیاس محدود راه‌اندازی و خدمات به زودی در سراسر کشور به بازار عرضه می‌شود.

داکا تریبون به نقل از جوی گفت :

«تا زمانی که اتحادیه عوامی (Awami League) در قدرت باقی بماند، بنگلادش در تمام بخش‌ها پیشرفت خواهد کرد. ما به جلو ادامه خواهیم داد. 5G استاندارد فناوری نسل پنجم برای شبکه‌های تلفن همراه پهنای باند است. شرکت‌های تلفن شروع به استفاده از خدمات 5G در سراسر جهان در سال 2019 کردند.»

منبع:

تازه ترین ها
آمازون
1404/08/14 - 19:20- هوش مصنوعي

آمازون پرپلکسیتی را بابت عملکرد مرورگر هوش مصنوعی Comet تهدید کرد

آمازون از استارتاپ پرپلکسیتی خواسته است تا مرورگر هوش مصنوعی Comet امکان خرید از این بازارگاه بزرگ را نداشته باشد.

ایسوس
1404/08/14 - 19:13- هوش مصنوعي

ایسوس از اولین روتر وای‌فای ۷ مجهز به هوش مصنوعی جهان برای گیمرها رونمایی کرد

ایسوس از روتر هوش مصنوعی ایسوس ROG Rapture GT-BE19000AI رونمایی کرد.

فرجام
1404/08/14 - 19:10- سایرفناوری ها

فرجام شکایت اپیک از گوگل: باز شدن اکوسیستم اندروید و کاهش کارمزد گوگل پلی

پس از یک نبرد حقوقی طولانی که از سال ۲۰۲۰ آغاز شده بود، گوگل و اپیک گیمز سرانجام بر سر مجموعه‌ای از تغییرات گسترده به توافق رسیدند.