about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

ورود اسراییل به پدافند سایبری جمهوری چک

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ شرکت امنیت سایبر سایبرجیم (CyberGym) که مرکزی برای تربیت نیروهای مدافع سایبری اسراییل است، تصمیم دارد اولین مرکز تجاری خود را برای فروش ابزارهای سایبری در جمهوری چک ایجاد کند. این مرکز در فوریه‌ی 2016 افتتاح می‌شود و به مؤسساتی که از زیرساخت‌های حیاتی استفاده می‌کنند و در معرض حملات سایبری هستند، خدماتی ارائه می‌دهد. این مؤسسات شامل تمامی سرویس‌دهندگان فناوری اطلاعات در اروپا نیز می‌شود. سایبرجیم، از شرکت‌هایی است که سفیر چک در رژیم صهیونیستی مدعی است محتوای آموزشی آن برای شرکت‌های تجاری و مؤسسات دولتی که در پی افزایش ظرفیت‌های پدافند سایبر هستند، مفید است.
توماس پریبیل (Tomas Pribyl)، مدیر ارشد اجرایی شعبه‌ی اروپایی این شرکت، گفت: «افتتاح این مرکز می‌تواند نقطه‌ی عطفی برای ساخت یک مرکز تعالی امنیت سایبر اروپا (European Cyber-Security Excellence Center) محسوب شود که می‌تواند ارزش‌هایی را در قلمروی سایبری بیاورد. افتتاح این مرکز در چک می‌تواند فرصتی برای تخصصی کردن و ارتقای پدافند سایبر باشد و موجب ارائه‌ی چنین خدماتی در سایر کشورها نیز شود. ما می‌توانیم بستر آموزش را برای متخصصان جدید خود فراهم کنیم که سبب فهم بهتر امنیت سایبر می‌شود.»
رژیم صهیونیستی قصد دارد تا در سال بعد مراکزی مشابه را در آمریکا، آسیا و آمریکای لاتین ایجاد کند.
در مورد اینکه چرا اسراییل اولین شعبه‌ی این شرکت را در اروپا در کشور چک افتتاح می‌کند، آفر هیسون (Ofir Hason)، مدیر جهانی این شرکت، گفت: «چک از اولین کشورهایی است که قانون امنیت سایبر را در کشور خود اجرا کرده است. همچنین این کشور دارای بهترین متخصصان فناوری اطلاعات در منطقه است. ما تصمیم داریم از این مرکز برای کمک به افزایش جنگ‌های سایبری در حال و آینده‌ی اروپا استفاده کنیم.» وی افزود: «من امیدوارم که تعداد مشتریان سایبرجیم بعد از افتتاح مرکز جدید در چک، دو برابر شوند؛ زیرا کشورهای اروپایی متوجه اهمیت تهدیدات سایبری هستند ولی آماده‌ی مقابله با آن‌ها نیستند.»

با توجه به اینکه سایبرجیم زیر نظر شرکت برق اسراییل است می‌توان به این نکته پی برد اسراییل قصد دارد پدافند سایبری صنایع جمهوری چک را تقویت کند.

 

تازه ترین ها
محققان
1404/07/13 - 19:52- هوش مصنوعي

محققان ماوس گیمینگ را با هوش مصنوعی به ابزار شنود صدای کاربران تبدیل کردند

محققان امنیتی نشان دادند که می‌توان با استفاده از هوش مصنوعی، سنسور حرکت یک ماوس گیمینگ پیشرفته را به یک میکروفون مخفی تبدیل کرد و مکالمات کاربر را از طریق لرزش‌های میز کار شنود کرد.

عجیب
1404/07/13 - 19:49- هوش مصنوعي

عجیب ترین کاربردهای هوش مصنوعی که فکرش را هم نمی‌کنید!

هوش مصنوعی فقط برای کارهای جدی نیست. از همسریابی برای گاوها تا پیشگویی آینده و ساخت خانه جن‌زده، با کاربردهای عجیب هوش مصنوعی آشنا شوید که شما را شگفت‌زده می‌کند.

هوش
1404/07/13 - 19:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی، کلید پایداری و تحول در مدیریت شهری

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای گفت: شیوه‌های سنتی دیگر پاسخگوی نیاز شهرهای در حال رشد نیستند و تنها با تکیه بر ابزارهایی مانند هوش مصنوعی می‌توان به شهری پایدار، هوشمند و کارآمد دست یافت.