about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

وجود ابزار ردگیری در وب سایت کاخ سفید

به گزارش خبرگزاری روسی راشاتودی، وب سایت WhiteHouse.gov که نشانی رسمی وب سایت کاخ سفید می باشد رسما درج شده که این سایت تابع قوانین حریم شخصی فدرال این کشور بوده و از کوکی‌های ذخیره شده برای ردگیری فعالیت‌های کاربران استفاده نمی‌کند.

طبق گزارش بنیاد EFF و مطالعه‌ای که بر روی سیستم ردگیری این وب سایت مشخص شده است که مسئولان سایت مذکور از نرم‌ا‌فزارهای جاسوسی برای ردیابی کاربران استفاده می‌کنند. این ابزار موسوم به canvas fingerprinting فناوری پیشرفته جدیدی برای ردگیری کاربران است که بلوکه کردن آن با استفاده از ابزارهای امنیتی فعلی تقریبا غیرممکن است.

بسیاری از وب‌سایت های مشهور و پرمخاطب از این ابزار ردگیری برای کنترل کاربران استفاده می‌کنند. زمانی که کاربر این وب سایت مراجعه کند، از طریق تصویری مخفی شماره‌ای اختصاصی به آن رایانه اختصاص داده می شود که ردگیری لحظه به لحظه آن را ممکن می سازد.

با توجه به اینکه بلوکه کردن ابزار جاسوسی canvas fingerprinting ممکن نمی باشد، استفاده کاخ سفید از آن بر خلاف مقررات درج شده خود آن در وب سایت یاد شده است.

بنیاد EFF برای در امان بودن از جاسوسی این نرم افزار، به کاربران توصیه می کند که Privacy Badger add-on استفاده کنند که تا حدود زیادی مانع تبلیغات جاسوسی و ردیابی کاربران می شود. گزینه های دیگر شامل دانلود مرورگر theTor می باشد که به کاربران کمک می کند تا از انواع ردیابی های آنلاین و یا مسدود کردن جاوا اسکریپت از بارگیری در مرورگر در امان باشند.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.