about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

انتشار شده در تاریخ

وب سایت‌ها سخنگو می‌شوند

محققان یک شرکت دانش بنیان، موفق به طراحی نرم افزار جدیدی برای تبدیل متن به گفتار در زمینه سخنگو کردن وب سایت‌ها شدند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ پیشرفت فناوری‌های دیجیتال باعث شده تا افراد برای اطلاع از اخبار روز، از سامانه‌های دیجیتالی استقبال بیشتری کنند. استفاده از صفحات وب در این استقبال سهم بسیار زیادی داشته به طوریکه امروزه همه رسانه‌ها از جمله خبرگزاری‌ها، نشریات، روزنامه‌ها، مجلات و ... تلاش بسیار زیادی در غنی سازی سایت خود و جذب مخاطبین بیشتر دارند.

خواندن خبرها در وب سایت‌ها اگر چه راه دسترسی به اخبار را سهل کرده ولی همچنان خواندن اخبار از ابزارهای دیجیتالی خصوصاً تلفن‌های همراه کاری سخت است. از این رو محققان در یک شرکت دانش‌بنیان، نسخه جدیدی از محصول خود را برای گویاسازی وب‌سایت‌ها ارائه کرد.

با کمک این سایت‌خوان طراحی شده، نشریات و خبرگزاری‌ها به راحتی می‌توانند متون وب سایت خود را گویا کنند و خواندن اخبار را با صدای کاملاً طبیعی زن و مرد داشته باشند.

سخنگو کردن وب‌سایت‌ها به کمک نرم‌افزار تبدیل متن به گفتار باعث جذب بیشتر مخاطبان از جمله افراد مسن و کم بینایان نیز می‌شود.

این شرکت نرم افزار جدید خود را به صورت ماژول و سرویس آنلاین عرضه کرده که به واسطه آن برنامه‌نویسان و سایر کسب و کارها، قادر به استفاده از قابلیت متن خوان فارسی در نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای رایانه‌ای شوند.

تازه ترین ها
آموزش
1404/09/27 - 18:00- هوش مصنوعي

آموزش هوش مصنوعی در اتاق‌های خبر توسط اوپن‌اِی‌آی

اوپن‌اِی‌آی، آموزش هوش مصنوعی را برای اتاق‌های خبر در سراسر جهان‌گسترش می‌دهد.

حمله
1404/09/27 - 13:01- هوش مصنوعي

حمله آمازون به قلمرو ChatGPT؛ دستیار هوشمند الکسا به وب آمد

آمازون با راه‌اندازی نسخه تحت وب دستیار صوتی الکسا، رسماً وارد رقابت مستقیم با چت‌بات‌های محبوبی مثل ChatGPT و Gemini شد تا سهم خود را از بازار هوش مصنوعی پس بگیرد.

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی

سقوط شدید درآمد یوتیوبرهای ایرانی در نتیجهٔ به‌روز‌رسانی جدید یوتیوب خبر ساز شد.