about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

وب سایت‌های ناتو هدف حملات هکرهای اوکراین

موسسه خبری سایبربان: به نقل از خبرگزاری CNN گروهی از هکرهای اوکراینی ملقب به سایبر پیرکوت، موفق شدند پایگاه‌های الکترونیکی وابسته به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی موسوم به ناتو را هک کنند.

 
اونا لونگسکو سخنگوی پیمان آتلانتیک شمالی درباره این حمله اعلام داشت که حملات هکرهای اوکراینی به چندین پایگاه اینترنتی وابسته به ناتو، باعث مختل شدن وب سایت‌های مختلفی برای چندین ساعت شده است.

دقایقی از اظهار بیانیه سخنگوی ناتو نگذشته بود که مجددا هکرها موفق شدند به مدت 3 ساعت وب سایت سخنگوی ناتو را هم هک کنند.

با اینکه سخنگوی ناتو حاضر نشد نام گروه هکری که وب سایت‌های پیمان آتلانتیک شمالی را هک کرده بود، اعلام کند، اما یک پایگاه الکترونیکی اوکراینی بنام گروه سایبر پیرکوت با انتشار بیانیه ای به زبان روسی مسئولیت این حملات را برعهده گرفته است.

در بیانیه این گروه آمده است: " در ساعت 6 عصر به وقت محلی حملات سایبری خود را به پایگاه‌های ناتو به صورت همزمان آغاز کردیم، چرا که ما هرگز به ناتو اجازه نخواهیم داد اوکراین را به اشغال خود در آورند."

شایان ذکر است که واِه پیرکوت در زبان روسی به معنی هرج و مرج است که همواره ویکتور یانوکوویچ رئیس جمهوری برکنار شده اوکراین همواره از آن برای مخاطب قرار دادن مردم در خیابان‌ها از آن استفاده می‌کرد./

موضوع:

تازه ترین ها
رونمایی
1404/11/21 - 15:49- آمریکا

رونمایی از راهنمای عملی سازمان ملل در مورد هوش مصنوعی

رونمایی از اولین راهنمای عملی سازمان ملل متحد در مورد هوش مصنوعی و پیشگیری و مقابله با افراط‌گرایی خشونت‌آمیز خواهد بود.

استفاده
1404/11/21 - 14:47- هوش مصنوعي

استفاده از هوش مصنوعی در سیستم‌های عدالت کیفری

هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای برای استفاده در سیستم‌های عدالت کیفری پیشنهاد می‌شود.

افتتاح
1404/11/21 - 14:05- سایرفناوری ها

افتتاح بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی در سنگاپور

شرکت سینگتل بزرگ‌ترین مرکز داده هوش مصنوعی را در سنگاپور افتتاح کرد.