about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

وبینار هوش مصنوعی و ملاحظات اخلاقی آن در نظام سلامت به میزبانی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی، وبینار هوش مصنوعی و ملاحظات اخلاقی آن در نظام سلامت به میزبانی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی به عنوان کرسی یونسکو در مطالعات اخلاق زیستی با مشارکت کمیسیون ملی یونسکو ایران و به زبان فارسی برای مخاطبان فارسی زبان ایرانی و کشورهای فارسی زبان منطقه برگزار خواهد شد.

وبینار هوش مصنوعی و ملاحظات اخلاقی آن در نظام سلامت در روز شنبه ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ تا ۱۳ برگزار خواهد شد.

در این در این وبینار دکتر باقر لاریجانی رئیس کرسی یونسکو در مطالعات اخلاق زیستی درباره استفاده از هوش مصنوعی در نظام سلامت و دیدگاه اخلاقی در این زمینه، دکتر علی اکبر متکان دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو درباره فرهنگ اخلاق پزشکی در جامعه صحبت می کنند.

همچنین دکتر علیرضا منجمی عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی درباره هوش مصنوعی در سلامت؛ عرصه گفتگوی فلسفه پزشکی و فلسفه تکنولوژی، دکتر علی بزرگی عضو هیات علمی مرکز قلب تهران درباره هوش مصنوعی در درمان (ارائه تجربه زیسته)، دکتر حمیدرضا نمازی عضو هیات علمی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی درباره هوش مصنوعی در پژوهش و فراپژوهش و دکتر پونه سالاری عضو هیات علمی مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی درباره ملاحظات اخلاقی در استفاده از هوش مصنوعی سخنرانی می کنند.

شرکت تمام علاقمندان در این برنامه آزاد است، علاقمندان به حضور می توانند به لینک شرکت به آدرسی که در مرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام شده مراجعه کنند.

منبع:

تازه ترین ها
حذف
1404/10/01 - 13:27- هوش مصنوعي

حذف مشاغل توسط هوش مصنوعی در مقیاس انقلاب صنعتی

رئیس بانک انگلستان هشدار داد که هوش مصنوعی می‌تواند مشاغل را در مقیاس انقلاب صنعتی از بین ببرد.

مشارکت
1404/10/01 - 13:19- هوش مصنوعي

مشارکت گوگل با دانشگاه تل‌آویو در حوزه هوش مصنوعی

دانشگاه تل‌آویو و شرکت گوگل در اراضی اشغالی یک همکاری تحقیقاتی یک میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی آغاز کردند.

جریمه
1404/10/01 - 12:21- اروپا

جریمه اپل توسط سازمان ضد انحصار ایتالیا

سازمان ضد انحصار ایتالیا، اپل را به دلیل سوءاستفاده از موقعیت برتر خود در اپ‌استور جریمه کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.