about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

وای – فای رایگان گوگل به اندونزی رسید

گوگل قصد دارد اجرای برنامه ارائه خدمات رایگان اینترنت وای – فای خود را در اندونزی هم آغاز کند، این شرکت به همین منظور با ISP های محلی اندونزی همکاری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از بیزینس اینسایدر، خدمات وای – فای رایگان گوگل در اندونزی در ایستگاه‌های راه آهن، دانشگاه‌ها و دیگر نقاط عمومی در دسترس و برای همه مردم قابل استفاده خواهد بود.

گوگل اولین بار این خدمات را 18 ماه قبل در کشور هند ارائه کرد و امیدوار است از این طریق افراد بیشتری آنلاین شوند و بتوانند به خدمات این شرکت دسترسی یابند.

ضریب نفوذ اینترنت در اندونزی به طور سالیانه از رشد 51 درصدی برخوردار است ولی رقم کلی آن در این کشور هنوز پایین مانده و در ژانویه سال 2017 از 40 درصد فراتر نرفته است. امید می‌رود ارائه خدمات اینترنت رایگان گوگل در اندونزی این وضعیت را تغییر دهد.

بررسی ها نشان می‌دهد این خدمات در هند موجب افزایش استفاده از اینترنت شده و به عنوان مثال در سال 2016 به افزایش 15 دقیقه ای مصرف روزانه داده از طریق گوشی‌های هوشمند انجام شده است. تعداد کاربران این خدمات در هند در هر روز حدود 15 هزار نفر تخمین زده شده است.

تازه ترین ها
خرید
1404/07/15 - 16:28- آمریکا

خرید میلیاردها دلار تجهیزات تراشه آمریکایی توسط چین

قانون‌گذاران آمریکایی معتقدند که تولیدکنندگان تراشه چینی ۳۸ میلیارد دلار ابزار از ایالات متحده و متحدانش خریداری کرده‌اند.

رونمایی
1404/07/15 - 15:35- هوش مصنوعي

رونمایی از یک عامل هوش مصنوعی توسط گوگل

گوگل از یک عامل مبتنی بر هوش مصنوعی برای شناسایی و رفع خودکار آسیب‌پذیری‌ها رونمایی کرد.

اختراع
1404/07/15 - 14:42- ابزارهای هوشمند

اختراع فناوری بده‌بستان پهپادها در وسط آسمان

محققان چینی سیستم جدیدی اختراع کرده‌اند که به پهپادها اجازه می‌دهد در حین پرواز، ابزار و تجهیزاتی را بین خود مبادله کنند.