about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

وای – فای رایگان گوگل به اندونزی رسید

گوگل قصد دارد اجرای برنامه ارائه خدمات رایگان اینترنت وای – فای خود را در اندونزی هم آغاز کند، این شرکت به همین منظور با ISP های محلی اندونزی همکاری خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از بیزینس اینسایدر، خدمات وای – فای رایگان گوگل در اندونزی در ایستگاه‌های راه آهن، دانشگاه‌ها و دیگر نقاط عمومی در دسترس و برای همه مردم قابل استفاده خواهد بود.

گوگل اولین بار این خدمات را 18 ماه قبل در کشور هند ارائه کرد و امیدوار است از این طریق افراد بیشتری آنلاین شوند و بتوانند به خدمات این شرکت دسترسی یابند.

ضریب نفوذ اینترنت در اندونزی به طور سالیانه از رشد 51 درصدی برخوردار است ولی رقم کلی آن در این کشور هنوز پایین مانده و در ژانویه سال 2017 از 40 درصد فراتر نرفته است. امید می‌رود ارائه خدمات اینترنت رایگان گوگل در اندونزی این وضعیت را تغییر دهد.

بررسی ها نشان می‌دهد این خدمات در هند موجب افزایش استفاده از اینترنت شده و به عنوان مثال در سال 2016 به افزایش 15 دقیقه ای مصرف روزانه داده از طریق گوشی‌های هوشمند انجام شده است. تعداد کاربران این خدمات در هند در هر روز حدود 15 هزار نفر تخمین زده شده است.

تازه ترین ها
اقتصاد
1404/05/28 - 17:29- آسیا

اقتصاد عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا

به گفته کارشناسان، عملیات‌های کلاهبرداری سایبری در جنوب شرقی آسیا بخشی از یک صنعت غیرقانونی گسترده و در حال تکامل است.

رونمایی
1404/05/28 - 17:13- هوش مصنوعي

رونمایی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی

سازمان دیجیتال دبی از اولین خانواده مجازی اماراتی به رهبری دختر هوش مصنوعی به نام «لطیفه» رونمایی کرد.

آموزش
1404/05/28 - 12:18- هوش مصنوعي

آموزش متخصصان محلی در مالزی توسط هواوی

هواوی متعهد شده است که تحت یک ابتکار جدید، 30 هزار متخصص محلی را در مالزی آموزش دهد.