about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

رییس سازمان پدافند غیرعامل گفت: احتمال تحریم اینترنت توسط آمریکا و طرح واگذاری مدیریت اینترنت به نیروهای مسلح شایعه یا تحلیل غلط موضوع است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ همایش پدافند غیرعامل امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

سردار جلالی در این همایش گفت: با طیفی از تهدیدها در فضای مجازی مواجه هستیم که موضوعات اقتصادی و مردم را مخاطب قرار داده اند.

 غلامرضا جلالی در حاشیه همایش پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و فناوری اطلاعات درباره احتمال تحریم اینترنت توسط آمریکا و  واگذاری مدیریت اینترنت به نیروهای مسلح، اظهار داشت: هر 2 موضوع شایعه یا تحلیل غلط است.

وی توضیح داد: این طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی نام دارد و مبدأ آن مرکز پژوهش‌های مجلس است که پیشنهاد شده برای واگذاری مجوز به شبکه‌های اجتماعی شورایی متشکل از 13 سازمان از جمله سازمان پدافند غیرعامل تشکیل شود.  

جلالی تأکید کرد: بنابراین سازمان پدافند غیرعامل ارائه‌دهنده طرح نبوده است. 

وی افزود: همچنین در این طرح موضوع مرزبانی سایبری دیده شده که گیت‌وی اینترنت مرز سایبری کشور را تشکیل می‌دهد؛ همچنان که مرزبانی فیزیکی در اختیار یک دستگاه نیست مرزبانی سایبری نیز تنها در اختیار دستگاه نیست، مرز کشور تنها دست یک نهاد نیست و مرز سایبری نیز دست یک سازمان نخواهد بود. همچنین با توجه به اینکه در فضای سایبر مرزی وجود دارد باید نقش تمامی دستگاه‌های مسئول در این مرزبانی مشخص باشد.

جلالی در پاسخ به برخی که می‌گویند مرز دیجیتالی وجود ندارد، گفت: در فضای مجازی دو مفهوم متناقض فضای بی‌مرز و قلمرو دیجیتال مطرح است و تمام کشورها قلمرو سایبری مشخص برای خود دارند و از داده‌های خود حفاظت می‌کنند.

جلالی در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: با طیفی از تهدیدها در فضای مجازی مواجه هستیم که موضوعات اقتصادی و مردم را به ویژه در شبکه‌های اجتماعی مخاطب قرار داده اند.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل اضافه کرد: هم اکنون 95 درصد پول‌ها به عنوان دارایی سایبری و 4 درصد دارایی فیزیکی محسوب می‌شود و حفاظت از پول یک موضوع سایبری است.

وی با اشاره به موضوع قطع برق در اهواز گفت: این حادثه نشان‌دهنده میزان وابستگی به برق بود که وجود یک مولد برق اضطراری در زیرساخت‌ها را اثبات کرد و مقرر شد وزارت نیرو در صدور پروانه به اپراتورها، میزان قابل اعتماد بودن شبکه برق را جزو شرایط پیش‌نیاز قرار دهد.

*رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات: تمامی ارتباطات بانکی در شبکه ملی اطلاعات قرار گرفت

همچنین صادق بیک پور رئیس کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در این مراسم گفت: تمامی ارتباطات بانکی در شبکه ملی اطلاعات قرار گرفت و بررسی ها از تسهیل ارتباطات بانکی حکایت دارد.

بیک پور از راه اندازی شبکه رادیوترانک ملی به عنوان شبکه ارتباطی بی‌سیم امن و پایدار در شهر تهران و با هزینه تقریبی ۸ میلیون یورو برای ایجاد شبکه اختصاصی و امن بی‌سیم برای ارگان‌های دولتی نام برد و گفت: شبکه اختصاصی تلفن همراه با همکاری سازمان مدیریت بحران و ارائه سیم کارت‌های چند شماره‌ای و قابلیت استفاده از رومینگ ملی از دیگر خدمات قابل ارائه است.

همایش پدافند غیرعامل امروز با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان پدافند غیرعامل در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

تازه ترین ها
هوش
1404/09/02 - 16:46- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی ارزان چینی، غول‌های میلیاردی آمریکا را به زانو درآورد

هوش مصنوعی Kimi K۲ Thinking یک مدل ترکیب متخصصان (Mixture-of-Experts) یا MoE است که قادر است تا برنامه‌ریزی بلندمدت، استدلال انطباقی و استفاده از ابزارهای آنلاین را در هم ترکیب کند

شرکت
1404/09/02 - 16:42- هوش مصنوعي

شرکت OpenAI نسخه رایگان ChatGPT را برای معلمان منتشر کرد

شرکت OpenAI، سازنده هوش مصنوعی، نسخه رایگان ChatGPT را به‌طور ویژه برای معلمان عرضه کرد. این ابزار به ارتقای تجربه آموزشی و تسهیل فعالیت‌های کلاسی کمک می‌کند.

متا تحقیقات درمورد آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را متوقف کرد

شرکت متا تحقیقاتی داخلی خود درمورد تاثیر فیس‌بوک و اینستاگرام بر سلامت روان کاربران را پس مشخص شدن مدارکی مبنی بر آسیب این محصولات بر سلامت ذهن کاربران، متوقف کرده و نتایج آن را نیز مخفی کرده است.