about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

مدیر دپارتمان سیاست مالی وزارت دارایی روسیه با پیشنهاد ممنوعیت ارزهای دیجیتال در این کشور مخالفت کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بانک مرکزی روسیه پنج‌شنبه هفته گذشته پیشنهاد کرده بود تغییراتی در قانون اعمال شود و تولید و گردش ارزهای دیجیتال توسط صرافی‌ها و مبدل‌های ارز دیجیتال، پلتفرم‌های همتا به همتا (P2P) در فدراسیون روسیه ممنوع اعلام شود و بابت نقض این ممنوعیت نیز جریمه اعمال گردد.  

پیشنهادشده بود بابت نقض ممنوعیت قانونی استفاده از ارزهای دیجیتال به‌عنوان ابزار پرداخت کالاها، کار و خدمات قابل‌خرید و فروش توسط اشخاص حقوقی و حقیقی (ساکن فدراسیون روسیه) جریمه در نظر گرفته شود، سرمایه‌گذاری سازمان‌های مالی در ارزهای دیجیتال و ابزارهای مالی مرتبط و همچنین استفاده از واسطه‌های مالی روس و زیرساخت‌های مالی روسیه برای انجام معاملات با ارزهای دیجیتال ممنوع شود و بابت این ممنوعیت نیز جریمه اعمال شود. رگلاتوری همچنین ممنوعیت استخراج ارزهای دیجیتال در روسیه را یک راه‌حل بهینه توصیف کرده بود. 

این پیشنهاد بانک مرکزی با واکنش های زیادی همراه بوده است. مؤسس تلگرام پاول دوروف در این باره اعلام کرد ممنوعیت انتشار، ماینینگ و مبادله ارزهای دیجیتال از سوی بانک مرکزی فدراسیون روسیه منجر به خروج متخصصان فناوری اطلاعات از کشور و آسیب برخی از بخش‌های اقتصادی می‌شود. دوروف در کانال تلگرام خود نوشت هیچ کشور توسعه‌یافته‌ای ارزهای دیجیتال را ممنوع نمی‌کند. چنین ممنوعیتی مانع از توسعه فناوری‌های بلاکچین می‌شود. 

ایوان چیبیِسکوف، مدیر دپارتمان سیاست مالی وزارت دارایی روسیه نیز به تازگی در کنفرانس هلدینگ رسانه‌ای آربی‌سی (RBC) با ممنوعیت ارزهای دیجیتال در این کشور مخالفت کرده است. 

چیبیسکوف اعلام کرده است:

نمی‌دانم چگونه می‌توانید پس از شنیدن صحبت‌های چانگ‌پنگ ژائو (موسس صرافی ارز دیجیتال بایننس) درباره ممنوعیت صحبت کنید. ژائو درست می‌گوید که ما به کریپتو محدود نگاه می کنیم، به سایر فناوری‌ها، NFT، DeFi نگاه نمی‌کنیم. به نظر من بایستی تنظیم کرد نه ممنوع. تنظیم امکان خواهد داد از شهروندان محافظت کرد.

به باور وی، مقامات روسیه نمی توانند این اجازه را به خود بدهند که تراکنش ها و ماینینگ ارزهای دیجیتال را ممنوع کنند، چراکه این به‌منزله‌ی عقب‌ماندگی کشور در حوزه فناوری‌های پیشرفته خواهد بود. 

منبع:

تازه ترین ها
ائتلاف
1404/11/23 - 19:03- هوش مصنوعي

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی شد

ائتلاف جهانی خواستار ممنوعیت ابزارهای برهنه ساز هوش مصنوعی به دلیل نگرانی از ایمنی کودکان شد.

تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

اهدا
1404/11/23 - 17:07- هوش مصنوعي

اهدا ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی توسط آنتروپیک

شرکت آنتروپیک ۲۰ میلیون دلار به یک گروه سیاسی آمریکایی حامی مقررات هوش مصنوعی اهدا خواهد کرد.