about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

تیک تاک و متا، اتهام مالزی مبنی بر مسدود کردن محتوای طرفداری از فلسطین را رد کردند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان،پلتفرم رسانه اجتماعی تیک تاک اعلام کرد که اتهامات دولت مالزی مبنی بر مسدود کردن محتوای طرفداری از فلسطین کاملاً بی اساس است.

مالزی که اکثریت آن را مسلمانان تشکیل میدهند، نسبت به اقدام علیه شرکت های رسانه های اجتماعی تیک تاک و متا هشدار داد و اعلام کرد پلتفرم های آنها به محدود کردن محتوای حامی فلسطینی ها متهم شده اند.

شرکت متا در  پاسخ به این هشدار دولت مالزی گفت:

 هیچ حقیقتی برای این اتهام وجود ندارد و عمداً محتوای موجود در پلتفرمهای خود را سرکوب نمیکند.

سخنگوی تیک تاک نیز طی ایمیلی ، اتهام مالزیایی ها مبنی بر مسدود کردن محتوای طرفداری از فلسطین را رد و اعلام کرد این ادعا بی اساس است.

سخنگو تیک تاک گفت:

دستورالعمل های ما به طور یکسان برای همه محتوای تیک تاک اعمال می شوند و ما متعهد هستیم که به طور مداوم سیاست های خود را برای حفاظت از جامعه مان اجرا کنیم.

هم متا و هم تیک تاک، حماس، جنبش اسلامی فلسطین را یک سازمان خطرناک میدانند و محتوای ستایش از آن را ممنوع میکنند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که ۷۰۲۸ فلسطینی در حملات هوایی تلافی جویانه رژیم صهیونیستی از جمله ۲۹۱۳ کودک کشته شده اند.

از زمان آغاز جنگ، هر دو شرکت رسانه های اجتماعی هم متا و هم تیک تاک، اقداماتی را برای حذف یا برچسب گذاری تصاویر انجام داده اند.

متا در اواسط اکتبر اعلام کرد که در روزهای پس از حمله ۷ اکتبر نزدیک به ۸۰۰ هزار محتوا به زبان های عبری و عربی را حذف یا برچسب گذاری کرده است.

تیک تاک نیز در این هفته اعلام کرد که بیش از ۷۷۵،۰۰۰ ویدئو و ۱۴،۰۰۰ لایو استریم را از زمان حمله حذف کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.