about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

سفیر روسیه در واشنگتن تحریم برخی شرکت‌های الکترونیک روسیه از سوی آمریکا را اقدامی خصمانه توصیف کرد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سفیر روسیه در واشنگتن تصمیم وزارت بازرگانی ایالات‌متحده مبنی بر تحریم چندین شرکت الکترونیک روسیه را اقدامی خصمانه و مقابله‌جویانه از جانب واشنگتن توصیف کرد. 

آناتولی آنتونوف دراین‌باره اظهار داشت:

این تحریم یک اقدام مقابله‌جویانه دیگر به‌عنوان بخشی از تلاش‌های هدفمند واشنگتن برای محدود کردن دسترسی شرکت‌های داخلی به فن‌آوری‌های پیشرفته از خارج است. این اساساً با اظهارات مقامات ایالات‌متحده در اجلاس ژنو، در مورد لزوم عادی‌سازی کل روابط دوجانبه در تضاد است. من در مورد لیست‌ کنترل صادرات که شرکت‌های میکروالکترونیک مسکو را نیز در برمی‌گیرد، صحبت می‌کنم، طرف آمریكایی بار دیگر شواهدی در مورد اینکه دقیقا چه تخلفاتی صورت گرفته ارائه نداده است. گفته‌شده شرکت‌های ما احتمالاً برای برخی از برنامه‌های نظامی روسیه قطعات الکترونیک از ایالات‌متحده خریداری کرده‌اند. 

جمعه  گذشته وزارت بازرگانی ایالات‌متحده 6 شخص حقیقی و حقوقی از فدراسیون روسیه را در لیست سیاه تحریم‌ها قرار داد. تحریم‌ها علیه شرکت‌های مستقر در روسیه از جمله Teson، Radiant Group of Companies و Trade Component و همچنین آندری کوزنتسوف، مارگاریتا کوزنتسوا و دیمیتری کرافچنکو از کارکنان این شرکت‌ها اعمال شده است. 

آمریکایی‌ها مدعی هستند آن‌ها به دلیل تلاش برای خرید كالاهایی ازجمله كالاهای آمریکایی برای فعالیت‌هایی كه مغایر با منافع امنیت ملی و سیاست خارجی آمریكا هستند در لیست سیاه تحریم‌ها قرارگرفته‌اند.

از قرار معلوم شرکت‌های Teson، گروه شرکت‌های Radiant ،Trade Component اقدام به خرید قطعات الکترونیک آمریکایی برای برنامه‌های نظامی روسیه کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.