about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

 

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس اطلاعات موجود، کنگره آمریکا، احتمالاً به زودی طرح 6.7 میلیارد دلاری بودجه دفاع سایبری پنتاگون برای سال 2017 را تصویب خواهد کرد، بودجه‌ای که 15.5 درصد نسبت به سال 2016، افزایش دارد؛ اما قانون‌گذاران آمریکایی، خواهان بیان جزئیات بیشتری در این رابطه شدند و از اشتون کارتر خواستند تا توضیحات بیشتری در رابطه با این بودجه درخواستی خود به کنگره ارائه دهد.
ظاهراً در طرح پنج‌ساله وزارت دفاع آمریکا در موضوع سایبری، افزایش بودجه‌ای در حدود 7.2 میلیارد دلار به چشم می‌خورد که مجموع هزینه کرد سایبری آمریکا برای سال‌های 2017 تا 2021 را، به رقمی در حدود 34.6 میلیارد دلار خواهد رساند. کمیسیون تخصیص بودجه مجلس نمایندگان ایالات‌متحده، درباره این حجم از افزایش بودجه، ابراز نگرانی کرده و خواستار توضیحات بیشتر وزارت دفاع شدند. اشتون کارتر نیز در توضیحاتی دراین‌باره مدعی شد که وی موضوع مالی را جزو اولویت‌های راهبرد سایبری خودش قرار داده است. کارتر در بخش دیگری از صحبت‌هایش دراین‌باره گفت که وزارت دفاع تلاش می‌کند تا فرهنگ پاسخ‌گویی در فضای سایبری را در این کشور به وجود بیاورد و نظارت‌ها برای افزایش دانش فردی در آمریکا و برای مقابله با نفوذهای سایبری را تشدید کند.
البته کارتر به این نکته نیز اشاره کرده است که افزایش بودجه دفاع سایبری در آمریکا، سبب تقویت شبکه‌های این وزارت خانه شده و زمینه‌های برگزاری دوره‌های آموزشی بهتر برای کارکنان را فراهم می‌کند. همچنین، ایجاد ابزارهای سایبری و زیرساخت‌های مورد نیاز برای سازمان‌دهی عملیات تهاجمی در فضای سایبری، از دیگر محاسن این افزایش بودجه سایبری، به ادعای کارتر است.
در بخش‌های بعدی این گزارش، به توضیح بخش‌های مهم‌تری از بودجه سایبری وزارت دفاع آمریکا خواهیم پرداخت.
ادامه دارد./

 

بخش دوم

 

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.