about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

 

 

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس اطلاعات موجود، کنگره آمریکا، احتمالاً به زودی طرح 6.7 میلیارد دلاری بودجه دفاع سایبری پنتاگون برای سال 2017 را تصویب خواهد کرد، بودجه‌ای که 15.5 درصد نسبت به سال 2016، افزایش دارد؛ اما قانون‌گذاران آمریکایی، خواهان بیان جزئیات بیشتری در این رابطه شدند و از اشتون کارتر خواستند تا توضیحات بیشتری در رابطه با این بودجه درخواستی خود به کنگره ارائه دهد.
ظاهراً در طرح پنج‌ساله وزارت دفاع آمریکا در موضوع سایبری، افزایش بودجه‌ای در حدود 7.2 میلیارد دلار به چشم می‌خورد که مجموع هزینه کرد سایبری آمریکا برای سال‌های 2017 تا 2021 را، به رقمی در حدود 34.6 میلیارد دلار خواهد رساند. کمیسیون تخصیص بودجه مجلس نمایندگان ایالات‌متحده، درباره این حجم از افزایش بودجه، ابراز نگرانی کرده و خواستار توضیحات بیشتر وزارت دفاع شدند. اشتون کارتر نیز در توضیحاتی دراین‌باره مدعی شد که وی موضوع مالی را جزو اولویت‌های راهبرد سایبری خودش قرار داده است. کارتر در بخش دیگری از صحبت‌هایش دراین‌باره گفت که وزارت دفاع تلاش می‌کند تا فرهنگ پاسخ‌گویی در فضای سایبری را در این کشور به وجود بیاورد و نظارت‌ها برای افزایش دانش فردی در آمریکا و برای مقابله با نفوذهای سایبری را تشدید کند.
البته کارتر به این نکته نیز اشاره کرده است که افزایش بودجه دفاع سایبری در آمریکا، سبب تقویت شبکه‌های این وزارت خانه شده و زمینه‌های برگزاری دوره‌های آموزشی بهتر برای کارکنان را فراهم می‌کند. همچنین، ایجاد ابزارهای سایبری و زیرساخت‌های مورد نیاز برای سازمان‌دهی عملیات تهاجمی در فضای سایبری، از دیگر محاسن این افزایش بودجه سایبری، به ادعای کارتر است.
در بخش‌های بعدی این گزارش، به توضیح بخش‌های مهم‌تری از بودجه سایبری وزارت دفاع آمریکا خواهیم پرداخت.
ادامه دارد./

 

بخش دوم

 

تازه ترین ها
حمله
1404/09/25 - 10:51- هوش مصنوعي

حمله سایبری مرتبط با هوش مصنوعی به شرکت‌های پرتغالی

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه توسط شرکت تخصصی بیمه هیسکاکس منتشر شد، تقریباً نیمی (۴۸ درصد) از شرکت‌های کوچک و متوسط پرتغالی طی یک سال گذشته هدف دست‌کم یک حمله سایبری مرتبط با استفاده از فناوری هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

تعلیق
1404/09/25 - 10:46- آمریکا

تعلیق قرارداد فناوری آمریکا با بریتانیا

آمریکا قرارداد فناوری با بریتانیا را به حالت تعلیق درآورد.

حمله
1404/09/25 - 10:08- جرم سایبری

حمله سایبری به شرکت نفت دولتی ونزوئلا

شرکت نفت دولتی ونزوئلا، روز دوشنبه اعلام کرد که هدف یک حمله سایبری قرار گرفته است و افزود که عملیات این شرکت تحت تأثیر قرار نگرفته؛ هرچند چهار منبع آگاه گفتند که سامانه‌ها همچنان از کار افتاده‌اند و تحویل محموله‌های نفتی متوقف شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.