about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

بروزرسانی بتای واتس‌اپ برای اندروید 2.22.21.16 امکان ایجاد نظرسنجی در برنامه را برای کاربران منتخب بتا به ارمغان می‌آورد. هر یک از اعضای گروه می تواند یک نظرسنجی ایجاد کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ بر اساس گزارش‌ها، واتس‌اپ در حال ارائه قابلیت ایجاد نظرسنجی برای کاربران خود است.بر اساس گزارشی از WaBetaInfo، برخی از کاربران  در نهایت به لطف بروزرسانی بتای جدید WhatsApp برای اندروید 2.22.21.16، می‌توانند نظرسنجی‌هایی را در چت‌های گروهی ایجاد کنند.

 این ویژگی محدود به ادمین های گروه نمی باشد و هر عضو از گروه می تواند یک نظرسنجی ایجاد کند.

زمانی که کاربر در چت های واتس اپ نظرسنجی ایجاد کند، قادر خواهد بود تا ۱۲ گزینه را به آن اضافه کند.این گزینه ها همچنین می توانند براساس نیاز کاربران دسته بندی شوند. پس از به اشتراک گذاشتن نظرسنجی با دیگر شرکت کنندگان گروه، آن ها می توانند بیش از یک گزینه را در حین رای گیری انتخاب کنند.

هر بار که رأی جدیدی اضافه می شود، نظرسنجی به طور خودکار به روز می شود و نتیجه جدید را منعکس می کند.

کاربران قادر خواهند بود با ضربه زدن روی «مشاهده نظرها» اطلاعات دقیق‌تری درباره افرادی که در صفحه نتایج نظرسنجی رأی داده‌اند،مشاهده کنند.

همانطور که در بالا ذکر شد، این ویژگی در حال حاضر برای برخی از آزمایش کنندگان بتا در اندروید در دسترس است.

طبق گفته وب سایت WaBetaInfo ، طی هفته های آینده، فعال سازی های بیشتری برنامه ریزی می شوند.

خوانندگان باید توجه داشته باشند که همه شرکت کنندگان در گروه باید آخرین به روز رسانی WhatsApp را برای استفاده از این ویژگی اجرا کنند.

در ضمن، اپلیکیشن پیام رسانی فوری در حال برنامه ریزی برای ارائه یک ویژگی جدید است که توانایی ایجاد یک گروه استیکری از چهره شما، از دیگر ویژگی های آن است.متا مدتی است که در تلاش است تا آواتارها را به واتس اپ بیاورد.

آواتار اولین بار در اوایل سال جاری توسط متا برای فیس بوک و اینستاگرام معرفی شد.این ویژگی به کاربران این امکان را می داد تا یک آواتار کارتونی از خود بسازند.کاربران قادر خواهند بود آواتار را در تنظیمات برنامه ایجاد کنند.

این استیکرها در احساسات، ژست ها و سبک های مختلف در دسترس خواهند بود.کاربران همچنین می توانند از آواتار خود به عنوان عکس پروفایل استفاده کنند.

به طور رسمی، هیچ صحبتی در مورد زمان عرضه این ویژگی وجود ندارد.با این حال، از آنجایی که این ویژگی در حال حاضر به   closed betaراه یافته است، انتظار می رود که زودتر به یک گروه آزمایشی wider beta برسد.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/10 - 18:31- آسیا

مشارکت پاکستان و عربستان در زمینه هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها

پاکستان و عربستان سعودی روابط خود را در بخش‌های هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها گسترش دادند.

تسهیل
1404/04/10 - 17:51- آسیا

تسهیل ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال

کمیته مشترک توافق‌نامه مشارکت اقتصاد دیجیتال ورود امارات به پیمان اقتصاد دیجیتال را تسهیل کرد.

دستورالعمل
1404/04/10 - 17:30- آسیا

دستورالعمل جدید چین درمورد امنیت انتقال داده‌های فرامرزی

چین دستورالعمل به‌روز شده‌ای در مورد درخواست ارزیابی امنیتی انتقال داده‌های فرامرزی منتشر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.