about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

واتس‌اپ طی خبری اعلام کرد که کاربران حالا می‌توانند حتی پس از دو روز امکان حذف پیام‌های قبلی خود را داشته باشند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ، اگر بعد از دو روز متوجه شدید که نباید پیامی را برای از دوستان یا همکاران خود می‌فرستادید، واتس‌اپ حالا به شما اجازه می‌دهد امکان حذف کردن آن را داشته باشید. این پیام‌رسان قبلا فقط اجازه می‌داد تا یک ساعت بعد از ارسال پیام‌ها بتوانید آن‌ها را پاک کنید، اما حالا این پنجره زمانی تا بیش از دو روز افزایش یافته است.

اکانت توییتر واتس‌اپ در خبری اعلام کرد که کاربران از این پس تا دو روز وقت دارند تا پیام‌های خود را از چت‌های خصوصی یا گروه‌ها حذف کنند. این زمان به‌طور دقیق دو روز و 12 ساعت در نظر گرفته شده، در حالی که قبلا یک ساعت و هشت دقیقه و 16 ثانیه بود.چگونه پیام‌های 

واتس‌اپ را حذف کنیم؟
برای استفاده از این ویژگی جدید کافیست آخرین نسخه از اپلیکیشن واتس‌اپ را باز کنید، به یکی از چت‌های خود بروید و انگشت خود را روی پیام مورد نظر خود نگه دارید. حالا از بین گزینه‌هایی که ظاهر می‌شود، Delete را بزنید و از بین گزینه‌های Delete for everyone و Delete for me یکی را انتخاب کنید تا واتس‌اپ بداند که می‌خواهید پیام برای همه پاک شود یا فقط برای خودتان. با این حال، یک نکته را به خاطر داشته باشید. برای استفاده از این ویژگی مخاطبان شما هم باید از جدیدترین به‌روزرسانی واتس‌اپ استفاده کنند.

اگرچه تلگرام مدت‌هاست که قابلیت حذف پیام‌های قدیمی را فراهم کرده، ولی پیام‌رسان iMessage اپل به تازگی در iOS 16 برای اولین بار این ویژگی را ارائه می‌کند. در نتیجه، این پیام‌رسان متعلق به شرکت متا می‌تواند برتری خوبی را نسبت به رقیب اپلی خود ایجاد کند. نکته جالب اینجاست که اپل در اولین بتای iOS 16 اجازه داده بود کاربران تا 15 دقیقه بعد از ارسال پیام امکان حذف کردن آن را داشته باشند، اما حالا این محدودیت زمانی کمتر شده و فقط به 2 دقیقه رسیده است.

منبع:

تازه ترین ها
جستجوی
1404/08/25 - 12:18- هوش مصنوعي

جستجوی افراد مبتنی بر هوش مصنوعی توسط لینکدین

لینکدین یک ویژگی جستجوی افراد مبتنی بر هوش مصنوعی راه‌اندازی کرده است.

تمرکز
1404/08/25 - 09:22- سایرفناوری ها

تمرکز امارات بر ارتقای سیستم‌های خودکار

امارات متحده عربی با همکاری شرکت آمریکایی توسعه‌دهنده فناوری «Anduril» بیش از یک میلیارد دلار در ارتقای سیستم‌های خودکار سرمایه‌گذاری کرد.

راه‌اندازی
1404/08/25 - 08:52- اروپا

راه‌اندازی ابررایانه سبز در آلمان

آلمان یک ابررایانه سبز موسوم به «Otus» با 42 هزار هسته برای تحقیقات علمی را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.