about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

ویژه‌نامه
1404/07/21 - 09:36- جنگ سایبری

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری؛ روایتی از نبرد میان حامیان غزه و رژیم صهیونیستی

ویژه‌نامه تحلیلی طوفان‌الاقصی سایبری که به مناسبت دومین سالگرد عملیات طوفان‌الاقصی‌ منتشر شده است؛ روایتی از نبرد سایبری میان حامیان‌غزه و رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانانش است.

برایان اکنون مؤسس واتس اپ یک‌بار دیگر از کاربران شبکه اجتماعی فیس‌بوک خواست تا هر چه سریع‌تر حساب‌های کاربری‌شان را در این سایت پاک کنند.

 به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ وی که در جمع دانشجویان دانشگاه استنفورد سخن می‌گفت، در مورد تصمیم خود برای فروش واتس اپ به فیس‌بوک نیز صحبت کرد و از دانشجویان خواست تا حتماً حساب‌های فیس‌بوکشان را پاک کنند.

اکنون از رویکرد فیس‌بوک که کسب درآمد را به رعایت حریم شخصی کاربران ترجیح می‌دهد، به شدت انتقاد کرد و افزود: شرکت‌هایی مانند اپل و گوگل برای دسترسی و مدیریت محتوای متعلق به کاربران به شدت تلاش می‌کنند.

وی تصریح کرد:

این در حالی است که شرکت‌های یادشده چنین حقی ندارند و ما کاربران به آن‌ها چنین قدرتی می‌دهیم. این بخش بد ماجراست. ما محصولات آن‌ها را خریداری می‌کنیم. ما برای استفاده از سایت‌های آن‌ها نام‌نویسی می‌کنیم. درحالی‌که نباید این کار را بکنیم. حساب‌های فیس‌بوکتان را پاک‌کنید.

اکنون از زمان خداحافظی با فیس‌بوک در سال ۲۰۱۷ به یکی از منتقدان جدی این شرکت مبدل شده است. وی در سال گذشته میلادی و به دنبال افشای رسوایی فیس‌بوک بر سر موضوع کمبریج آنالاتیکا هم خواستار حذف حساب‌های فیس‌بوک کاربران شده بود.

تازه ترین ها
اجبار
1404/10/18 - 18:34- اروپا

اجبار شرکت‌های فناوری به حذف محتوای مستهجن

شرکت‌های فناوری در بریتانیا طبق قوانین ایمنی آنلاین، موظف خواهند بود محتوای مستهجن را حذف کنند.

تشخیص
1404/10/18 - 16:43- هوش مصنوعي

تشخیص 30 نوع سرطان توسط کیت خانگی هوش مصنوعی

محققان قصد دارند یک کیت خانگی توسط هوش مصنوعی توسعه دهند که قادر به تشخیص تا 30 نوع سرطان باشد.

حل‌وفصل
1404/10/18 - 16:02- هوش مصنوعي

حل‌وفصل پرونده خودکشی توسط گوگل و هوش مصنوعی کاراکتر. اِی‌آی

گوگل و شرکت هوش مصنوعی کاراکتر.اِی‌آی بر سر پرونده خودکشی نوجوان آمریکایی به توافق رسیدند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.