about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

برایان اکنون مؤسس واتس اپ یک‌بار دیگر از کاربران شبکه اجتماعی فیس‌بوک خواست تا هر چه سریع‌تر حساب‌های کاربری‌شان را در این سایت پاک کنند.

 به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ وی که در جمع دانشجویان دانشگاه استنفورد سخن می‌گفت، در مورد تصمیم خود برای فروش واتس اپ به فیس‌بوک نیز صحبت کرد و از دانشجویان خواست تا حتماً حساب‌های فیس‌بوکشان را پاک کنند.

اکنون از رویکرد فیس‌بوک که کسب درآمد را به رعایت حریم شخصی کاربران ترجیح می‌دهد، به شدت انتقاد کرد و افزود: شرکت‌هایی مانند اپل و گوگل برای دسترسی و مدیریت محتوای متعلق به کاربران به شدت تلاش می‌کنند.

وی تصریح کرد:

این در حالی است که شرکت‌های یادشده چنین حقی ندارند و ما کاربران به آن‌ها چنین قدرتی می‌دهیم. این بخش بد ماجراست. ما محصولات آن‌ها را خریداری می‌کنیم. ما برای استفاده از سایت‌های آن‌ها نام‌نویسی می‌کنیم. درحالی‌که نباید این کار را بکنیم. حساب‌های فیس‌بوکتان را پاک‌کنید.

اکنون از زمان خداحافظی با فیس‌بوک در سال ۲۰۱۷ به یکی از منتقدان جدی این شرکت مبدل شده است. وی در سال گذشته میلادی و به دنبال افشای رسوایی فیس‌بوک بر سر موضوع کمبریج آنالاتیکا هم خواستار حذف حساب‌های فیس‌بوک کاربران شده بود.

تازه ترین ها
رهگیری
1404/08/29 - 15:19- جرم سایبری

رهگیری ۵۵ میلیون دلار رمزارز مرتبط با سایت‌های دزدی دیجیتال

یوروپل روز چهارشنبه اعلام کرد که تحقیق‌کنندگان در یک عملیات بین‌المللی توانستند از طریق پرداخت هزینه خدمات پلتفرم‌ها با رمزارز، اطلاعاتی درباره شبکه‌های مجرمانه پشت سایت‌های استریم غیرقانونی به دست آورند.

تایید
1404/08/29 - 15:12- جرم سایبری

تایید سرقت اطلاعات از شرکت لاجیتک

شرکت تولیدکننده فناوری لاجیتک روز جمعه اسنادی را نزد کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا ثبت کرد که به یک حادثه اخیر امنیت سایبری مربوط می‌شود؛ حادثه‌ای که در آن از یک آسیب‌پذیری روز صفر سوءاستفاده شده بود.

شهادت
1404/08/29 - 15:03- آمریکا

شهادت رئیس دفتر بودجه کنگره مبنی بر اخراج هکرها از سیستم‌های ایمیلی

رئیس دفتر بودجه کنگره روز سه‌شنبه صبح به قانون‌گذاران اعلام کرد که این نهاد پس از حمله سایبری که دو هفته پیش افشا شد، هکرها را از سیستم‌های خود خارج کرده است.