about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

واتساپ در حال آزمایش تماس های صوتی و تصویری روی نسخه دسکتاپی/وب خود است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ واتساپ مدت طولانیست که از تماس های صوتی و تصویری روی اپلیکیشن موبایل خودش پشتیبانی می‌کند، اما بنا به دلایلی هیچگاه این تماس‌ها را به نسخه دسکتاپ/ وب واتساپ نیاورده است. اکنون وبلاگ WABetaInfo ادعا می‌کند که پشتیبانی از تماس‌ها به تازه‌ترین نسخه آزمایشی واتساپ برای توسعه‌دهندگان اضافه شده است.
به نظر می‌رسد این قابلیت دقیقاً مشابه آنچیزی است که ما در نخسه موبایل واتساپ از آن استفاده می‌کنیم. البته احتمال برخی تغییرات جزئی هم وجود دارد. ما مدت‌ها بود منتظر آمدن این قابلیت بودیم و باید واتساپ خیلی زودتر از این‌ها مکالمات صوتی و تصویری را به نسخه دسکتاپی پیام‌رسان خود اضافه می‌کرد.
با شروع همه‌گیر شدن ویروس کرونا، پیام‌رسان تصویری Zoom به محبوبیت فوق‌العاده‌ای دست پیدا کرد. فیسبوک، صاحب واتساپ، اوایل سال ۲۰۲۰ ویژگی برقراری تماس‌های تصویری را با نام Messenger Rooms به دیگر اپلیکیشن پیام‌رسان خود یعنی Messenger اضافه کرد. با توجه به تعداد کاربران زیادی که در سراسر جهان از واتساپ استفاده می‌کنند، حدسش آسون بود که فیسبوک این ویژگی را به دیگر پیام‌رسان محبوب خود نیز خواهد آورد.
همیشه به مکالمات صوتی و تصویری نیاز است. هرچند واتساپ دیر این ویژگی را به نسخه دسکتاپی خودش میاورد و از رقبای خود عقب افتاده است، اما همین هم خوب است.

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

راه‌اندازی
1404/04/14 - 20:47- هوش مصنوعي

راه‌اندازی توربین گازی توسط شرکت ایکس اِی آی

شرکت ایکس اِی آی (xAI) باوجود مواجهه با تهدیدات قانونی، تأییدیه راه‌اندازی ۱۵ توربین گازی را دریافت کرد.

ایجاد
1404/04/14 - 19:51- هوش مصنوعي

ایجاد مشاغل جدید توسط خطاهای هوش مصنوعی

خطاهای هوش مصنوعی مشاغل جدیدی را برای متخصصان انسانی ایجاد می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.