about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

پیام رسان واتساپ گزارش داده که در ماه می، حساب کاربری ۱.۹ میلیون هندی را مسدود کرده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان ؛ پلتفرم واتساپ یکی از پرکاربردترین بستر‌های پیام رسان در دنیا است. میلیارد‌ها هندی از واتساپ برای پیام رسانی، پرداخت و حتی برقراری ارتباط با مشاغل استفاده می‌کنند. با این حال، اخیرا واتساپ کاربران هندی زیادی را مسدود کرد.

گزارش واتساپ نشان می‌دهند که در ماه می ۲۰۲۲، پلتفرم واتساپ ۱.۹ میلیون حساب کاربری را مسدود کرده است. طبق گفته این شرکت این کاربران از ابزار‌های تشخیص و ردیابی خاصی استفاده می‌کرده اند.

صاحبان حساب‌هایی که مسدود شده‌اند می‌توانند درخواست تجدیدنظر داشته باشند، اما واتساپ به ندرت درخواست آن‌ها را می‌پذیرد. به عنوان مثال از ۳۰۳ درخواست تجدیدنظر که در ماه مه ۲۰۲۲ ارائه شده، تنها ۲۳ حساب توسط واتساپ بازیابی شده است.

چگونه از مسدود کردن حساب کاربری واتساپ جلوگیری کنیم؟
برای مسدود نشدن و حفظ حساب واتساپ از برنامه‌های شخص ثالث مانند WhatsApp GB یا WhatsApp Plus استفاده نکنید. در واتساپ هرگز ویروس، بدافزار، هرزنامه یا اخبار جعلی ارسال نکنید. از انجام کار‌هایی که باعث بلاک شدن توسط دیگران می‌شود خودداری کنید و از واتساپ برای ارسال پیام به افراد موجود در مخاطبین خود استفاده کنید. با رعایت این چند مورد، حساب واتساپ شما حذف نخواهد شد.

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.