about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تأثیر
1404/11/23 - 17:54- سایرفناوری ها

تأثیر کمبود تراشه‌های حافظه بر عرضه رایانه‌های شخصی

گروه لنوو چین در مورد افزایش فشار بر عرضه رایانه‌های شخصی به دلیل کمبود فزاینده تراشه‌های حافظه هشدار داد.

آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

واتساپ تجاری برای همه!

نسخه iOS اپلیکیشن واتساپ تجاری برای تمامی کاربران در همه کشورهای جهان قابل‌دسترسی قرار گرفت.

به گزارش کارگروه شبکه‌های اجتماعی سایبربان؛ واتساپ که یکی از بزرگ‌ترین اپلیکیشن های پیام‌رسان در جهان به شمار می‌رود، سال گذشته بود که تصمیم گرفت نسخه تجاری خود را نیز برای کمک به کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ و تسهیل ارتباطات آن‌ها با مشتریان خود، منتشر و ارائه کند.

این اپلیکیشن ابتدا تنها در برخی از کشورهای جهان در دسترس کاربران iOS قرار گرفت، حالا تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های منتشرشده در وب‌سایت theverge ، نشان می‌دهد که ازاین‌پس کاربران تمامی کشورهای جهان قادر خواهند بود به آن دسترسی داشته و از خدمات و سرویس‌های آن بهره‌مند شوند.

این اپلیکیشن که ماه گذشته برای نسخه iOS منتشر شد، نزدیک یک سال است که برای کاربران اندرویدی قابل‌دسترسی و استفاده قرارگرفته است که البته برای تعداد محدودی از کشورهای جهان ارائه‌شده است.

برخلاف اپلیکیشن اصلی واتساپ، نسخه تجاری آن این امکان را به صاحبان کسب‌وکار می‌دهد تا جزئیات شرکت خود، آدرس پست الکترونیک و همچنین آدرس پستی و موقعیت مکانی و جغرافیایی خود را در اختیار مشتریان و کاربران خود قرار دهند و بدین ترتیب با کاربران خود بیشتر و بهتر در ارتباط باشند.

هم‌اکنون واتساپ بیزینس یا تجاری در کشورهای برزیل، آلمان، اندونزی، هند، مکزیک، انگلستان و ایالات‌متحده آمریکا در دسترس کاربران قرار دارد و در هفته آینده نیز قرار است برای همه کاربران در سراسر کشورهای جهان منتشر و ارائه شود.

تازه ترین ها
تنظیم‌گری
1404/11/30 - 07:44- سایرفناوری ها

تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به صداوسیما واگذار شد

براساس مصوبه جلسه ۵۳۳ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی، تنظیم‌گری بخشی حوزه صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد؛

مدیرعامل متا به دادگاه کشانده شد

مارک زاکربرگ، مدیرعامل متا، روز چهارشنبه در دادگاه لس‌آنجلس برای اولین‌بار درباره تأثیرات اینستاگرام بر سلامت روان نوجوانان شهادت داد.

معلم
1404/11/30 - 07:26- هوش مصنوعي

معلم نامرئی؛ هوش مولد آینده چگونه تدریس خصوصی را دگرگون می‌کند

بررسی تجربی پروژه‌های آموزشی در کشورهای مختلف از نیجریه تا بریتانیا نشان می‌دهد، «معلم‌های دیجیتال» با هزینه ای به مراتب کمتر، کارآیی مشابه یا بالاتر نسبت به روش‌های سنتی دارند.