about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

هیتلر؛ خشن‌ترین باج افزار

به گزارش واحد متخصصین سایبربان؛ امروزه باج‌افزارها به عنوان یکی از تهدیدات مخوف برای کاربران اینترنت و ابزاری برای پیش برد اهداف کلاه‌برداری اینترنتی شناسایی شده‌اند. در ماه گذشته کارشناسان باج افزار جدیدی را شناسایی کردند که یکی از مخرب‌ترین این تجهیزات باج افزار هیتلر بود؛ پس از رمزنگاری فایل‌های مورد نظر خود را پس از رمزنگاری به آسانی حذف می‌کند.
درواقع، توسعه‌ی باج‌افزارها توسط برنامه نویسان بدون طرح و برنامه را می‌توان به‌عنوان یک تهدید برای زیرساخت‌ها قلمداد کرد. در این میان باج افزار نام‌برده پس از دسترسی به اطلاعات کاربر، یک پیام هشدار ارسال می‌کند که دسترسی کاربر به اطلاعات را در صورت پرداخت باج امکان‌پذیر می‌کند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که مهاجمان با استفاده از یک روش غیرمعمول برای پیش برد فعالیت خود از طریق کارت‌های نقدی وودافون (Vodafone1 ) درخواست 25 یورو باج می‌کند. موسسه امنیتی Bleeping Computer در مورد باج افزار هیتلر جزییات جدیدی را منتشر کرد که نشان می‌دهد کدهای مخرب باج افزار با قرار گرفتن در دسته‌ای از فایل‌ها پس از وارد شدن به سامانه کاربر فعالیت رمزنگاری خود را شروع کرده و پس از آن یک پیغام با مضمون «اطلاعات رایانه شما رمزگذاری شده است» و برای دسترسی کاربر به اطلاعات درخواست باج می‌کند. این پیغام برای مدت یک ساعت روی صفحه کاربر قرار می‌گیرد و در صورت پرداخت  یا عدم پرداخت باج توسط کاربر، فایل‌های قفل‌شده به یک‌باره حذف می‌شوند.

 

________________________

1) شرکت مخابرات انگلیسی وودافون یکی از شرکت‌های چندملیتی است که در انگلیس قرار دارد و که به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های مخابرات سیار جهانی به شمار می‌رود.

تازه ترین ها
مشارکت
1404/04/16 - 09:23- اروپا

مشارکت سوئد و استونی برای تقویت دفاع سایبری اوکراین

آژانس همکاری توسعه بین‌المللی سوئد و مرکز توسعه بین‌المللی استونی برای تقویت دفاع سایبری اوکراین با یکدیگر همکاری کردند.

حمله
1404/04/16 - 09:06- جنگ سایبری

حمله دو گروه هکری جدید روسی علیه اوکراین

دو گروه هکری جدید طرفدار روسیه، اوکراین را هدف قرار دادند و افراد داخلی را جذب کردند.

سوءاستفاده
1404/04/14 - 21:27- هوش مصنوعي

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس

سوءاستفاده از دیپ‌فیک در مدارس نگرانی‌های قانونی و اخلاقی را افزایش داده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.