about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اذعان کرد 6 هزار وب‌سایت روسیه را هک کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت تحول دیجیتال اوکراین اذعان کرد از 26 فوریه تا 30 ژوئیه 2022 کارشناسان فناوری اطلاعات و کنشگران جبهه سایبری بیش از 6 هزار وب‌سایت روسیه را هدف قرار داده‌اند. 

این نهاد مدعی است حملات سایبری اقتصاد روسیه را تضعیف می‌کند، چراکه روس‌ها نمی‌توانند مبادلات مالی انجام دهند، خدمات دولتی دریافت کرده یا کالاهایی برای سربازان خود خریداری نمایند.

سرویس مطبوعاتی وزارت تحول دیجیتال اوکراین گزارش داد:

ارتش IT فعالیت وب‌سایت‌های مؤسسات دولتی روسیه را متوقف کرد، به همین دلیل روس‌ها نمی‌توانستند خدمات دولتی دریافت کنند، معاملات مالی انجام دهند و حتی به یک مؤسسه آموزشی پذیرش شوند، فعالیت فروشگاه‌های آنلاین هواپیماهای بدون سرنشین و تجارت نظامی متوقف شد تا از تحویل تجهیزات مورد نیاز به سربازان روس ممانعت شود. 

بر طبق اعلام وزارت، ارتش فناوری اطلاعات سرویس‌های کسب‌وکار، سایت‌های مناقصه، سرویس‌های حسابداری آنلاین، ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی، خدمات بلیط هواپیما و بیمه، خدمات پیک آنلاین، وب‌سایت‌های سفارش غذا و سایت‌های خرید آنلاین و وب‌سایت‌های رسانه‌های روسیه را مسدود کرده است. 

وزارت ارتباطات اوکراین مدعی است وب‌سایت روسکوسموس را نیز که در آن روسیه تصاویر ماهواره‌ای مراکز ناتو را منتشر کرده بود، از دسترس خارج کرده است. 

پیش‌ازاین نهاد مذکور گزارش داده بود ارتش فناوری اطلاعات اوکراین از 11 تا 24 ژوئیه 2022 بیش از 750 منبع آنلاین روسیه را هدف قرار داده است. 

منبع:

تازه ترین ها
سوءاستفاده
1404/05/21 - 16:29- آسیب پذیری

سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های WinRAR در کارزارهای جاسوسی سایبری

پژوهشگران دریافته‌اند که دو عامل تهدید متفاوت، از جمله یک گروه جاسوسی سایبری همسو با روسیه، تابستان امسال از آسیب‌پذیری‌های موجود در نرم‌افزار محبوب بایگانی فایل WinRAR بهره‌برداری کرده‌اند.

پیروزی
1404/05/21 - 15:57- اقیانوسیه

پیروزی نسبی برای اپیک گیمز در مقابل اپل و گوگل

دادگاه استرالیا در پرونده شکایت اپیک گیمز، تا حدودی علیه اپل و گوگل رأی داد.

دیدار
1404/05/21 - 12:20- آمریکا

دیدار ترامپ با مدیرعامل اینتل

ترامپ پس از درخواست استعفای مدیرعامل اینتل، جلسه‌ای مهم با او برگزار کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.