about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اذعان کرد 6 هزار وب‌سایت روسیه را هک کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزارت تحول دیجیتال اوکراین اذعان کرد از 26 فوریه تا 30 ژوئیه 2022 کارشناسان فناوری اطلاعات و کنشگران جبهه سایبری بیش از 6 هزار وب‌سایت روسیه را هدف قرار داده‌اند. 

این نهاد مدعی است حملات سایبری اقتصاد روسیه را تضعیف می‌کند، چراکه روس‌ها نمی‌توانند مبادلات مالی انجام دهند، خدمات دولتی دریافت کرده یا کالاهایی برای سربازان خود خریداری نمایند.

سرویس مطبوعاتی وزارت تحول دیجیتال اوکراین گزارش داد:

ارتش IT فعالیت وب‌سایت‌های مؤسسات دولتی روسیه را متوقف کرد، به همین دلیل روس‌ها نمی‌توانستند خدمات دولتی دریافت کنند، معاملات مالی انجام دهند و حتی به یک مؤسسه آموزشی پذیرش شوند، فعالیت فروشگاه‌های آنلاین هواپیماهای بدون سرنشین و تجارت نظامی متوقف شد تا از تحویل تجهیزات مورد نیاز به سربازان روس ممانعت شود. 

بر طبق اعلام وزارت، ارتش فناوری اطلاعات سرویس‌های کسب‌وکار، سایت‌های مناقصه، سرویس‌های حسابداری آنلاین، ارائه‌دهندگان خدمات اینترنتی، خدمات بلیط هواپیما و بیمه، خدمات پیک آنلاین، وب‌سایت‌های سفارش غذا و سایت‌های خرید آنلاین و وب‌سایت‌های رسانه‌های روسیه را مسدود کرده است. 

وزارت ارتباطات اوکراین مدعی است وب‌سایت روسکوسموس را نیز که در آن روسیه تصاویر ماهواره‌ای مراکز ناتو را منتشر کرده بود، از دسترس خارج کرده است. 

پیش‌ازاین نهاد مذکور گزارش داده بود ارتش فناوری اطلاعات اوکراین از 11 تا 24 ژوئیه 2022 بیش از 750 منبع آنلاین روسیه را هدف قرار داده است. 

منبع:

تازه ترین ها
حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای طرف‌دار اسرائیل مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

خودزنی
1404/03/27 - 19:26- آسیا

خودزنی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی

بر اثر حمله سایبری و نفوذ به سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی، موشک رهگیر کنترل خود را از دست می‌دهد و به خود شلیک می‌کند.

تبدیل
1404/03/27 - 14:14- هوش مصنوعي

تبدیل سیگنال‌های مغزی به کلمات توسط هوش مصنوعی

دانشمندان با استفاده از هوش مصنوعی سیگنال‌های مغزی را به کلمات تبدیل می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.