about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

هک کردن هزار وب‌سایت دولتی ویتنام

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، هکرهای چینی هزار وب‌سایت ویتنامی را مورد حمله قرار دادند که این وب‌سایت‌ها اطلاعات دولتی و اطلاعات مراکز دانشگاهی و علمی کشور ویتنام را نگهداری می‌کردند. این حملات در روزهای تعطیل هفته گذشته صورت گرفت.
هدف هکرهای چینی از این حملات، اعلام نارضایتی این کشور از مسائل موردبحث مربوط به جنوب دریای چین و مواضع دولت ویتنام در قبال این مسأله است.
برخی رسانه‌ها مدعی شدند در این حملات، هکرهای چینی نه‌تنها هزار وب‌سایت ویتنامی را مورد حمله قرار دادند، بلکه حدود دویست وب‌سایت کشور فیلیپین را نیز مورد حمله قرار دادند. کشور فیلیپین نیز یکی از طرفین درگیر در مسائل مربوط به جنوب دریای چین است.
کشورهای چین، ویتنام، فیلیپین، مالزی، برونئی و تایوان، هریک بر سر مالکیت بخش‌هایی از دریای جنوبی بحث دارند. همچنین این کشورها بر سر جزایر غنی از نفت و گاز اسپراتلیو پارسل اختلاف دارند.


آمریکا و چین به‌طور آشکارا دیدگاه‌های متضادی در خصوص حاکمیت دریای جنوبی چین دارند. ایالات‌متحده این دریا را از آب‌های بین‌المللی می‌داند و بر رفت‌وآمد آزادانه کشتی‌ها و زیردریایی‌هایش در این دریا تأکید می‌ورزد. واشنگتن، مقام‌های پکن را به تلاش برای احیای بیشتر اراضی و استقرار احتمالی سلاح در جزایر مصنوعی متهم می‌کند و تأکید دارد نیروهایش در منطقه آسیا و اقیانوس آرام باقی می‌مانند. کاخ سفید در مسائل مربوط به مالکیت دریای چین دخالت می‌کند و با افزایش دخالت کاخ سفید در اختلافات، تنش‌ها دامن زده می‌شود.

تازه ترین ها
شکایت
1404/11/08 - 16:09- اروپا

شکایت نهاد ناظر اتریشی از مایکروسافت

مایکروسافت به طور غیرقانونی و بدون رضایت معتبر، کوکی‌های ردیابی را در دستگاه یک کودک قرار داده است.

هزینه‌های
1404/11/08 - 15:44- اروپا

هزینه‌های امنیت سایبری در بریتانیا افزایش می‌یابد

شرکت‌های بریتانیایی قصد دارند هزینه‌های امنیت سایبری را بیشتر از ۱۰ درصد افزایش دهند.

انتقاد
1404/11/08 - 14:35- آمریکا

انتقاد مدیرعامل اوپن‌اِی‌آی از اداره مهاجرت و گمرک آمریکا

سم آلتمن، مدیرعامل شرکت اوپن‌اِی‌آی، پس از قتل الکس پرتی، از اداره مهاجرت و گمرک به دلیل افراط‌گرایی انتقاد کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.