about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

هک کردن حساب PayPal تنها با یک کلیک

 در حال حاضر گفته می شود بیش از 156 میلیون کاربر PayPal در معرض این آسیب پذیری قرار دارند.

 

روش هک پی پال (Paypal)

یاسر علی، محقق امنیتی مصری، سه آسیب پذیری بحرانی را در وب سایت پی پال از جمله CSRF، تایید دور زدن توکن و بازنشانی سوال امنیتی شناسایی کرده است که می توانند توسط مجرمان اینترنتی در حملات هدفمند مورد استفاده قرار گیرند.

درخواست کراس سایت جعلی (CSRF یا XSRF) یک روش حمله به وب سایت است که در آن مهاجم، قربانی را  متقاعد می کند تا بر روی HTML دستکاری شده کلیک کند و به همین طریق از وی کلاه برداری می کند.

یاسر آسیب پذیری های مذکور را بصورت گام به گام در یک فیلم ویدئویی به نمایش در آورده و نوع استفاده از هر سه آسیب پذیری را بصورت دقیق نشان داده است. با توجه به این نسخه نمایشی، با استفاده از بهره برداریCSRF ، یک مهاجم قادر به مخفیانه کردن یک ID ایمیل ثانویه جدید و همچنین تنظیم مجدد پاسخ به سوالات امنیتی از حساب هدف است.

پی پال از نشانه های تایید امنیتی برای تشخیص درخواست های مشروع از صاحب حساب استفاده می کند، اما یاسر به راحتی توانسته از آن سوء استفاده کند و ضعف امنیتی آن را به تصویر بکشد.

تیم امنیتی پی پال ادعا می کند که آسیب پذیری های مذکور را بلافاصله پس از گزارش این محقق وصله کرده است. سه ماه پیش، یاسر اشکال مشابهی را در وب سایت eBay که به هکرها اجازه می داد تا هر حساب این وب سایت را فقط در 1 دقیقه هک کنند، گزارش کرده بود.

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.