about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

وب‌سایت‌های سوئیسی قبل از آغاز ویدیوی زلنسکی مورد حمله « DDoS» قرار گرفتند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مقامات سوئیسی اعلام کردند که چندین وب‌سایت دولتی هدف حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) قرار گرفتند که هکرهای طرفدار روسیه مسئولیت آن را بر عهده گرفتند.

این حمله در حالی صورت گرفت که پارلمان سوئیس برای سخنرانی ویدیویی ولودیمیر زلنسکی (Volodymyr Zelenskiy)، رئیس‌جمهور اوکراین در چند روز آینده مصادف با تعطیلات ملی در روسیه، آماده می‌شود.

مرکز ملی امنیت سایبری سوئیس (NCSC) گفت که وب‌سایت‌های مختلف اداره فدرال و شرکت‌های وابسته به کنفدراسیون در پی این حمله که ظاهراً از سوی گروه هکری «NoName» انجام شده، در دسترس نبودند.

در بیانیه‌ای آمده است:

«مرکز ملی امنیت سایبری سوئیس در حال تجزیه و تحلیل این حمله به همراه واحدهای اداری مربوطه و تعیین اقدامات مناسب است.»

این سازمان سوئیسی، که آدرس آتی زلنسکی را به این حمله مرتبط نکرد، مدعی شد که گروه NoName نیز در پشت حمله جداگانه هفته گذشته علیه وب‌سایت پارلمان سوئیس بوده است.

این گروه در پستی در سرویس پیام‌رسان تلگرام اعلام کرد که حمله هفته گذشته به وب‌سایت پارلمان به منظور قدردانی از روس‌هراسان سوئیس به دلیل تصویب بسته تحریمی دیگر اتحادیه اروپا علیه مسکو صورت گرفته است.

این گروه که متعهد شد به دفاع از منافع روسیه «در جبهه اطلاعات» ادامه می‌دهد، افزود که وب‌سایت‌های وزارت دادگستری و پلیس سوئیس را مختل کرده است.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1404/04/12 - 23:45- سایرفناوری ها

همکاری اُپن اِی آی و اوراکل در زمینه گسترش مرکز داده

شرکت‌های اُپن اِی آی و اوراکل برای گسترش عظیم مرکز داده هوش مصنوعی همکاری می‌کنند.

اعمال
1404/04/12 - 22:38- هوش مصنوعي

اعمال قوانین هوش مصنوعی تا پایان سال ۲۰۲۵ در اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا اعلام کرد که آیین‌نامه‌ای برای کمک به شرکت‌ها در رعایت قوانین هوش مصنوعی اعمال می‌شود.

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.