about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

هک موبایل آسان‌تر است یا رایانه؟

به گفته یکی از برترین مدیران اجرایی در حوزه امنیت سایبر، حمله سایبری و نفوذ به گوشی‌های موبایل بسیار سخت‌تر از رایانه است؛ بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که برای مقابله با هکرها، گوشی موبایل امنیت بیشتری نسبت به رایانه دارند.

مدیر شرکت فایرآی، کوین ماندیا (Kevin Mandia)، گفت: "استفاده از گوشی‌های موبایل میزان نفوذ به سامانه‌ها را تا حدود قابل‌توجهی کاهش می‌دهد."

وی افزود: "گوشی‌های هوشمند امن‌تر هستند، به‌عنوان‌مثال سیستم‌عامل آی‌اواس در گوشی‌های اپل مانند یک محیط بسته عمل می‌کند. ازآنجایی‌که شما برای خرید و دانلود نرم‌افزار در این سیستم‌عامل از یک برنامه واحد به نام اپ‌استور (App Store) استفاده می‌کنید، نفوذ به آن سخت‌تر است."

وی افزود: اما از طرف دیگر، سیستم‌عامل اندروید محیط بازتری نسبت به آی‌اواس دارد، به همین دلیل برای هکرها راه‌های بیشتری برای نفوذ به این سیستم‌عامل دارند.

دلیل اینکه نفوذ به گوشی‌های موبایل برای هکرها کاری دشوار است، این است که «پیدا کردن آدرس آی‌پی (IP) در آنها بسیار سخت‌تر از یافتن این آدرس در رایانه‌ها است.»

ماندیا درباره امنیت گوشی‌های موبایل بیان کرد که بر روی لینک‌ها، ایمیل‌ها و پست‌هایی که معنای واضحی ندارند، کلیک نکنید.

گزارشی از شرکت سیمنتک (Symantec) نشان می‌دهد که حملات سایبری در سال 2014 حدود 40 درصد نسبت به سال 2013 افزایش داشته است. چرا که کارمندان شرکت‌ها توجهی به لینک‌ها و ایمیل‌های مشکوک و بی‌معنی ندارند و بر روی آن کلیک می‌کنند که نتیجه این کار، نفوذ هکرها به سامانه‌ها است. سیمنتک بزرگ‌ترین شرکت تولیدکننده نرم‌افزارهای امنیتی برای رایانه‌های شخصی در دنیا است.

تازه ترین ها
تقویت
1404/05/31 - 16:41- آسیا

تقویت امنیت سایبری در مالزی با ظهور فناوری پیشرفته

مالزی در بحبوحه ظهور فناوری‌های هوش مصنوعی و ابری، امنیت سایبری را افزایش داد.

افزایش
1404/05/31 - 16:33- آسیا

افزایش حملات سایبری علیه امارات در زمان بلایای طبیعی و معاملات تجاری

شرکت آکرونیس اعلام کرد که حملات سایبری علیه امارات متحده عربی در زمان وقوع بلایای طبیعی و معاملات تجاری افزایش می‌یابد، زیرا مجرمان از اختلالات سوءاستفاده می‌کنند.

دانشجویان
1404/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی چت‌بات‌ها

دانشجویان به دنبال حمایت عاطفی از چت‌بات‌های هوش مصنوعی هستند.