about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن وب‌سایت دولت شیلی

هفته گذشته در یک تظاهرات دانشجویی در اعتراض به سیاست‌های آموزشی دولت این کشور دو نفر از دانشجویان این کشور کشته شدند. از طرفی پلیس این کشور نیز برای آرام کردن اوضاع اعلام داشت که شخص شلیک‌کننده را بازداشت کرده است. در این تظاهرات تعداد زیادی از اساتید دانشگاه‌های شیلی نیز حضور داشتند.

به دنبال اعتراضات دانشجویان و برخورد خشونت‌آمیز پلیس شیلی با این اعتراضات؛ یک گروه هکری وب‌سایت دولت این کشور را هک کردند و به اطلاعات مهمی از قبیل جزئیات اطلاعات حساب‌های کاربری مسئولان دولت این کشور دست یافتند. این اطلاعات شامل: نام کاربری، رمز عبور، شماره تلفن و ... مسئولان است. این گروه به وب‌سایت سامانه اطلاعات ملی شیلی دست یافتند و پس از دست یافتن به این اطلاعات مهم، آنها را منتشر کردند.
این حمله هکری با عنوان هشتگ‌های OpChile# و OpMarchaestudiantil# انجام شد.

 

تازه ترین ها
افتتاح
1404/11/09 - 14:43- هوش مصنوعي

افتتاح پردیس بین‌المللی هوش مصنوعی در دبی

یک مدرسه هوش مصنوعی و کدنویسی مستقر در بریتانیا قصد دارد یک پردیس بین‌المللی در دبی افتتاح کند.

ارائه
1404/11/09 - 14:22- سایرفناوری ها

ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت توسط اندروید

اندروید در حال ارائه ویژگی‌های محافظتی در برابر سرقت باهدف کاهش کلاهبرداری مالی و محافظت از داده‌های شخصی است.

حمایت
1404/11/09 - 14:21- آمریکا

حمایت کمیسیون تجارت فدرال از احراز هویت سنی آنلاین

یکی از کمیسرهای کمیسیون تجارت فدرال آمریکا می‌گوید احراز هویت سنی در فضای آنلاین می‌تواند راهی مؤثر برای حفاظت از کودکان باشد، بدون آنکه نوآوری یا نقش والدین را تضعیف کند.