about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هکرها وب‌سایت بورس اوراق بهادار تل‌آویو را مختل کردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کانال تلگرامی صابرین نیوز از حمله سایبری شدید یک تیم عراقی به زیرساخت‌های رژیم صهیونیستی و هک شدن فعالیت‌های تجاری بورس تل‌آویو خبر داد.

این اولین بار نیست که سایت‌ها و سرورهای رژیم صهیونیستی از عراق هدف قرار می‌گیرد. ماه می گذشته، زمانی که یک تیم سایبری عراقی با نام الطاهره (Al-Tahereh) با شعار «یالثارات ابومهدی المهندس» به زیرساخت‌های حمل و نقل اسرائیل حمله و بزرگ‌ترین شرکت حمل و نقل رژیم صهیونیستی را تعطیل کرد.

کارشناسان مدعی شدند که هکرهای عراقی اوایل ماه آوریل سال جاری به مدت 2 روز متوالی وب‌سایت و سرورهای فرودگاه بن گوریون تل‌آویو و وب‌سایت بانک اسرائیل را مختل کردند و مجدداً گروه موسوم به «الطاهره» مسئولیت یک اقدام سایبری و حمله به سرورهای رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت.

کانال تلگرامی صابرین نیوز نیز همان زمان گزارش داده بود که این حمله سایبری از خاک عراق و همزمان با شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، از فرماندهان ضد تروریسم، در فرودگاه بین المللی بغداد صورت گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
پیش‌بینی
1404/11/17 - 17:24- هوش مصنوعي

پیش‌بینی خطر زوال عقل و سرطان توسط هوش مصنوعی

محققان دانشگاه ماساچوست، یک مدل هوش مصنوعی برای پیش‌بینی سن، خطر زوال عقل، جهش‌های توموری و سرطان، رونمایی کرده‌اند.

جدال بنیان‌گذار تلگرام با نخست‌وزیر اسپانیا

پدرو سانچز ادعاهای پاول دوروف مبنی بر اینکه ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی، آزادی‌های آنلاین را تهدید می‌کند، رد کرد.

بررسی ممنوعیت استفاده کودکان از رسانه‌های اجتماعی در آلمان

حزب دموکرات مسیحی آلمان محدودیت‌های سنی برای استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال را بررسی می‌کند.