about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن نسخه آزمایشی iOS

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ انتظار می‌رود نسخه هک شده یا jailbreak این سیستم‌عامل قبل از برگزاری کنفرانس 5 روزه توسعه‌دهندگان اپل یا WWDC در دسترس قرار بگیرد.

این کنفرانس تا کمتر از یک ماه دیگر در تاریخ 13 ژوئن برگزار می‌شود و با توجه به‌سرعت عمل هکرها دسترسی سریع به jailbreak نسخه یادشده از iOS چندان دور از انتظار نیست.

iOS 9.1 آخرین نسخه jailbreak این سیستم‌عامل بوده است. اپل با بستن برخی امکانات iOS نصب برنامه‌های ثالث غیر تأیید نشده را بر روی آن ناممکن می‌کند؛ اما نسخه‌های قفل‌شکسته را می‌توان به‌راحتی برای نصب این نوع برنامه‌ها مورداستفاده قرارداد.

iOS 9.3.1 که آخرین نسخه کامل سیستم‌عامل همراه اپل است همراه با وصله‌هایی عرضه‌شده که دست‌کاری آن را برای هکرها بسیار دشوار می‌کند. Pangu  و  TaiG دو نفر از مشهورترین قفل‌شکن‌های iOS هستند که وعده داده‌اند هم‌زمان باعرضه نسخه عمومی iOS 9.3.2، مدل قفل‌شکسته آن را هم در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌دهند.

تازه ترین ها
تأکید
1404/08/09 - 11:29- آسیا

تأکید بر مقابله با جرایم سایبری در فیلیپین

فیلیپین پس از امضای پیمان سازمان ملل، مبارزه با جرایم سایبری را تقویت کرد.

استفاده
1404/08/08 - 15:19- هوش مصنوعي

استفاده هند از هوش مصنوعی برای عملیات نظامی

هند از هوش مصنوعی برای مدرن‌سازی عملیات نظامی خود استفاده می‌کند.

محدودیت
1404/08/08 - 14:44- سایرفناوری ها

محدودیت نتایج جستجو در گوگل

گوگل نتایج جستجو را به ۱۰ نتیجه در هر صفحه محدود می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.