about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

بدون شک در سال 2015، هوشمندتر شدن وسایل الکترونیکی، دستگاه‌های تلفن همراه، لوازم خانگی و صنعت خودرو سازی، نسبت به سال 2014 پیشرفته‌تر خواهد شد. به همین دلیل لزوم رعایت امنیت سایبر بیش از گذشته حس خواهد شد.

امروزه تعدادی از شرکت‌های خودروسازی وسایل نقلیه‌ای را ارائه می‌کنند که مجهز به سامانه هوشمند برای کنترل تمامی قطعات خودرو می‌باشند. این سامانه هوشمند باعث می‌شود تا شما از رانندگی بهتر خود لذت ببرید، اما نباید از خطر هک شدن آن غافل باشید.

با توجه به گزارش اخیر محققان امنیتی، یک ابزار دانگل (Dongle) الکترونیکی وجود دارد که بر روی بورد پورت تشخیصی بیش از دو میلیون خودرو هوشمند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما این ابزار داری نقاط ضعف امنیتی خطرناکی است که باعث رخ دادن حملات بی سیم شده و در نتیجه کنترل کامل وسیله نقلیه را به دست هکر می‌سپارد.

از سال 2008، یک شرکت بیمه پیشرو در ایالات متحده، یک نوع دستگاه تصویربرداری هوشمند را بر روی بیش از دو میلیون وسیله نقلیه به کار گرفت. این دستگاه کوچک، رفتار رانندگی کاربران را نظارت و ردیابی می‌کند. با این حال، محققان نشان دادند که این ابزار ناامن است و هیچ به‌روز رسانی در سیستم عامل آن اجرا نمی‌شود.

این ابزار هیچ مکانیزم امنی را رعایت نمی‌کند. به عنوان مثال هیچ احراز هویتی در ارتباط آن با تلفن همراه وجود ندارد و از هیچ پروتکل ارتباطی امنی استفاده نشده است. بنابراین زندگی مردم در داخل اینگونه خودروها در خطر است. این در حالی است که شرکت بیمه استفاده کننده از این ابزار، ناامن بودن آن را نمی‌پذیرد.

تازه ترین ها
کلنگ‌زنی
1404/05/29 - 09:25- آمریکا

کلنگ‌زنی مرکز فناوری و امنیت سایبری میسیسیپی

میسیسیپی گامی بزرگ در مقابله با تهدیدهای سایبری برداشته است؛ روز سه‌شنبه رهبران ایالت، کلنگ آغاز ساخت مرکزی را به زمین زدند که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین مراکز امنیت سایبری کشور تبدیل شود.

افشا
1404/05/29 - 09:19- جرم سایبری

افشا اطلاعات نزدیک به ۵۰ هزار نفر در حمله سایبری فوریه

یک حمله سایبری به شورای بازرگانی ایالت نیویورک موجب دسترسی هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۴۷ هزار نفر شد.

حمله
1404/05/29 - 09:10- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به شرکت داروسازی اینوتیو

یک شرکت تحقیقاتی دارو مستقر در ایندیانا اعلام کرد که حمله اخیر باج‌افزاری موجب اختلال در فعالیت‌های تجاری آن شده و این شرکت را وادار به خاموشی سیستم‌های حیاتی کرده است.