about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

هک شدن اطلاعات یک شرکت بیمه‌ی آمریکایی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ یک شرکت بیمه‌ی آمریکایی بنام (EBB (Excellus BlueCross BlueShield هک شده و اطلاعات بیمه‌شدگان این سازمان به سرقت رفته است. مسئولان EBB اعلام کردند که سامانه‌های رایانه‌ای این شرکت و شرکت‌های مرتبط با آن هک شده و اطلاعات بیش از 10 میلیون بیمه‌شده به سرقت رفت.

مسئولان «ای‌بی‌بی» اعلام کردند که این شرکت کلیه‌ی اقدامات لازم برای مقابله با صدمات این حمله را انجام خواهد داد و به قربانیان این حمله خدمات «محافظت از سرقت هویت» ارائه خواهد داد. «ای‌بی‌بی» در پیامی اعلام کرد که این شرکت با یکی از شرکت‌های فعال در حوزه امنیت سایبری بنام Mandiant همکاری خواهد کرد تا مشکل موردنظر را حل کند.

به ادعای رسانه‌های آمریکایی، اطلاعات به سرقت رفته به احتمال فراوان شامل اطلاعاتی از قبیل نام، تاریخ تولد، آدرس ایمیل، کد شناسایی عضویت، شماره‌ی تأمین اجتماعی، شماره تلفن و اطلاعات اقتصادی بیمه‌شدگان است.

جیم ردموند (Jim Redmond)، سخنگوی «ای‌بی‌بی» در مصاحبه با رسانه‌ها گفت: "نتایج بازرسی‌های ما نشان می‌دهد که هیچ اطلاعاتی از روی سامانه‌های ما پاک نشده است و مدرکی دال بر استفاده‌ی نامناسب از اطلاعات به سرقت رفته وجود ندارد."

شرکت «ای‌بی‌بی» در گذشته به کلاه‌برداری در چندین پرونده‌ی بیمه متهم شده بود.

 

تازه ترین ها
افشای
1404/08/18 - 17:11- سایرفناوری ها

افشای اسامی اعضای جدید شورای‌عالی فضای مجازی؛ حذف مخالف سیاست فیلترینگ از شورا

ترکیب اعضای حقوقی و حقیقی شورای‌عالی فضای مجازی برای دوره جدید مشخص شده و بر اساس شنیده‌ها، «محمد سرافراز»، یکی از معدود مخالفان سیاست فیلترینگ، از این ترکیب حذف شده است.

پیش‌بینی
1404/08/18 - 17:00- سایرفناوری ها

پیش‌بینی محققان: نسل آلفا در کار خود به‌جای کیبورد از صدا استفاده خواهد کرد

پژوهشگران می‌گویند روزهای استفاده از کیبورد به پایان خود نزدیک می‌شود.

رایج‌ترین
1404/08/18 - 16:52- بررسی تخصصی

رایج‌ترین رمز عبورها در سال ۲۰۲۵ اعلام شدند؛ پسوردهای محبوب هکرها و سارقان

شرکت امنیتی NordPass فهرست رایج‌ترین پسوردها در سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد که نشان‌دهنده استفاده گسترده از رمزهای ضعیف است. این گذرواژه‌ها هدف اصلی هکرها هستند.