about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

هک سیستم پست اسرائیل

سیستم پست رژیم صهیونیستی با حمله سایبری مواجه شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ هفته گذشته موجی از حملات سایبری قابل توجه علیه پست اسرائیل و همچنین سیستم‌های آبیاری در شمال اراضی اشغالی انجام شد.

شرکت پست اسرائیل مدعی شد که حمله سایبری علیه سرورهای رایانهای خود را شناسایی و از آن جلوگیری کرده است. این شرکت اظهار داشت که حمله سایبری بخشی از سیستم‌های رایانهای را تعطیل کرده است. بیشتر خدمات هنوز فعال نیستند. رژیم صهیونیستی مدعی شد که این حمله روی خدمات بانکی اسرائیل پست، که روی یک سیستم کاملاً جداگانه فعالیت می‌کنند، تأثیر نمی‌گذارد.

شرکت ادعا کرد :

«هکر یک فرد ماهر است که حمله قابل توجهی را علیه پست اسرائیل برنامه‌ریزی کرده است. از آنجا که این یک شرکت دولتی است که به عنوان یک نهاد اساسی تعریف می‌شود، اداره سایبری ملی اسرائیل به کمک شرکت آمده است.»

این هک در مراحل اولیه شناسایی و متوقف شد و اعتقاد بر این است که هیچ خسارتی به وجود نیاورده و هیچ‌گونه اطلاعاتی به بیرون درز نکرده است.

با این وجود، به عنوان یک اقدام پیشگیرانه، برخی سیستم‌های شرکت به طور فعال تعطیل شدند و خدماتی مانند تحویل بسته، سفارش پیک، پرداخت گمرک و برخی خدمات پرداخت برای نهادهای دولتی و سایر نهادها به حالت تعلیق درآمدند. همچنین جمع‌آوری بسته‌ها از نقاط تحویل در مشاغل امکان‌پذیر نبود. کارشناسان معتقدند که این سرویس‌ها در روزهای آینده به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

علاوه بر حمله سایبری به سیستم‌های آبیاری و پست اسرائیل در روزهای اخیر، یک گروه هکری به نام سودان ناشناس (Anonymous Sudan) وب‌سایت‌های دانشگاه‌ها، خطوط هوایی، راه‌آهن و سایر وب‌سایت‌های اسرائیل را به عنوان بخشی از «Opisrael»، یک کمپین سایبری سالانه علیه رژیم صهیونیستی که از سال 2013 در ماه آوریل انجام می‌شود، هک کردند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1404/07/13 - 16:28- سایرفناوری ها

راه‌اندازی پروژه پهپادی در قطب جنوب

مدیرعامل سابق گوگل از پروژه پهپادهای قطب جنوب حمایت می‌کند.

همکاری
1404/07/13 - 13:33- هوش مصنوعي

همکاری ژاپن و شرکت اوپن اِی آی در بخش دولتی

ژاپن و شرکت اوپن اِی آی برای نوآوری هوش مصنوعی در بخش دولتی همکاری می‌کنند.

گسترش
1404/07/13 - 12:03- سایرفناوری ها

گسترش خدمات وب آمازون در ایالت تنسی

خدمات وب آمازون در حال گسترش مهارت‌های خود به اتحادیه فناوری مشاغل در ایالت تنسی است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.