about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

حمله
1404/01/16 - 14:04- جرم سایبری

حمله سایبری آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا علیه کاربران موبایل

یک گزارش منتشرشده توسط یک ائتلاف صنعتی چینی، فعالیت‌های نظارتی و سرقت داده‌ای آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا را که کاربران جهانی تلفن‌های هوشمند و سامانه‌های ارتباطی را هدف قرار می‌دهد، افشا کرد.

به گفته کارشناسان، هکرهای مرتبط با ایران با بدافزار جدید رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محققان ادعا کردند که یک گروه هکری مرتبط با دولت ایران با فناوری بدافزار جدید توسعه یافته، رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

به گزارش وب‌سایت خبری امنیت سایبری «Recorded Future News»، این گروه هکری دانلودکننده‌های بدافزار جدیدی ایجاد کرده و اخیراً آنها را علیه مؤسسات مراقبت‌های بهداشتی، شرکت‌های تولیدی و دولت محلی اسرائیل به کار گرفته است.

شرکت امنیت سایبری «ESET» مستقر در اسلواکی، دانلودکننده‌های تازه کشف شده را به گروه هک ایرانی «OilRig»، که به نام «APT34» نیز شناخته می‌شود، مرتبط کرده است.

ESET مدعی شد که OilRig از ارائه دهندگان خدمات ابری معروف به عنوان پوششی برای فعالیت‌های خود در هنگام برقراری ارتباط با سرورهای فرماندهی و کنترل استفاده می‌کند.

به گفته محققان، این استراتژی به دانلودکنندگان مخرب امکان می‌دهد تا فعالیت‌های خود را راحت‌تر در جریان عادی ترافیک شبکه ترکیب کنند.

گزارش‌های متعددی درباره هدف قرار دادن سازمان‌های خاورمیانه توسط همین گروه در کشورهایی از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی از سال 2014 ارائه شده است.

تمرکز اصلی هکرها بر سازمان‌ها و مشاغل دولتی در صنایع مالی، انرژی، شیمیایی و مخابرات بوده است.

کارشناسان ادعا کردند که هکرهای مورد حمایت ایران اخیراً اهداف خود را فراتر از خاورمیانه گسترش داده‌اند تا هرگونه اثری از روابط رژیم صهیونیستی با خارج را هدف قرار دهند؛ یک گروه هکری مرتبط با ایران اوایل ماه جاری به تأسیسات آبی در مایو، ایرلند حمله کرد و ساکنان به مدت 2 روز بدون آب بودند.

گروه هکری سایبری مذکور رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد و از کنترل‌کننده‌های منطقی برنامه‌پذیر سری Vision Unitronics (PLC) که محصول اسرائیلی است استفاده می‌کرد.

منبع:

تازه ترین ها

تلاش تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز

تیک‌تاک برای جلوگیری از انتشار ویدئوهای نفرت‌انگیز هوش مصنوعی تلاش می‌کند.

انویدیا،
1404/04/12 - 20:59- سایرفناوری ها

انویدیا، ارزشمندترین شرکت تاریخ جهان

انویدیا در آستانه تبدیل‌شدن به ارزشمندترین شرکت تاریخ جهان است.

محکومیت
1404/04/12 - 20:35- سایرفناوری ها

محکومیت گوگل در یک دعوای گروهی

گوگل در یک دعوای گروهی مربوط به داده‌های تلفن همراه، به پرداخت ۳۱۴ میلیون دلار جریمه محکوم شد.