about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

هک دانشگاه‌ها، اتهامی تکراری به ایران

مجرمان سایبری در اقدامی تازه با هدف قرار دادن دانشجویان برخی دانشگاه‌ها، به دستگاه‌های آنها نفوذ می کنند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ تبهکاران سایبری در اقدامی جدید ایمیل های فیشینگی را به دانشجویان برخی دانشگاه های بریتانیا ارسال کردند. هکرها در این اقدام قصد داشتند نام کاربری و گذرواژگان این افراد را سرقت کنند تا به اعتبار آنها برای ورود به سایت دانشگاه دسترسی پیدا کنند.

این گزارش توسط پایگاه خبری «techradar»، منتشر شده است و در بخش دیگری از آن آمده که هکرهای وابسته به دولت ایران ماه گذشته سعی داشتند تا گواهی های ورود به سایت دانشگاه های بریتانیا را سرقت کنند.

گروه پشت این حملات سایبری 18 دانشگاه انگلیس را هدف قرار است. اهداف آنها شامل برخی مؤسسات، دانشگاه ها کمتر شناخته شده بوده است. این اهداف همگی از مرکز امنیت ملی بریتانیا گواهی امنیت سایبری دریافت کرده بودند اما در مقابل تهاجمات آسیب پذیر ظاهر شدند.

محققان امنیت سایبری در ادعاهای خود عنوان کردند: تعداد زیادی از دانشگاه های انگلستان هک و برخی اسناد و تحقیقات مربوط به این مراکز سرقت شده است. تحقیقات نشان داده چندی پس از ربودن این داده ها، اطلاعات مذکور توسط دو وبگاه ایرانی منتشر شده است.

در حمله فیشینگ اخیر ایمیل هایی به دانشجویان ارسال شده است و با ترفندی منحصر به فرد، قصد سرقت گذرواژگان آنها را داشته اند، البته این مرکز آموزشی به منظور برقراری ایمنی کاربران خود تمام گذرواژگان را تغییر داده است.

هکرها برای ترغیب کاربران، صفحه وب دانشگاه بریتاینا را باز طراحی کرده اند تا با فریب دادن افراد کلمات عبور آنها را سرقت کنند.

دانشگاه هایی که با این روش هدف نفوذ قرار گرفتند عبارتند از: «Lancaster University» و «Warwick University».

چندی پیش نیز کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Secureworks»، مدعی شدند که هکرهای مرتبط با دولت ایران، مسئول حمله به مؤسسات آموزش عالی این کشور هستند.

این کارشناسان اظهار کردند که مهاجمان وب سایت هایی را مانند صفحات رسمی دانشگاه ها ایجاد کردند و اطلاعات شخصی که توسط کاربران در این سایت ها وارد می ‌شده، به دست هکرها افتاده است. از طرفی پس از وارد کردن کلیه اطلاعات، کاربران وارد سایت های واقعی مؤسسات آموزشی می شده ‌اند.

تازه ترین ها
ساخت
1404/11/22 - 13:55- سایرفناوری ها

ساخت مراکز داده در کره جنوبی از ماه مارس

شرکت‌های اوپن‌اِی‌آی، سامسونگ و اس کی تلکام قرار است ساخت مراکز داده در کره جنوبی را از ماه مارس آغاز کنند.

توسعه
1404/11/22 - 13:15- هوش مصنوعي

توسعه تراشه هوش مصنوعی توسط بایت‌دنس

شرکت چینی بایت‌دنس درحال‌توسعه یک تراشه هوش مصنوعی است که برای تولید آن با سامسونگ مذاکره کرده است.

چراغ
1404/11/22 - 10:41- تروریسم سایبری

چراغ سبز اتحادیه اروپا به خرید ۳۲ میلیارد دلاری ویز توسط گوگل

اتحادیه اروپا قرارداد ۳۲ میلیارد دلاری ویز گوگل را به عنوان بزرگ‌ترین خرید یک شرکت فناوری اسرائیلی تأیید کرد.