about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

هک خودروهای هوشمند میتسوبیشی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ مالکان این خودرو می‌توانند برای بازوبسته کردن قفل، مدیریت سیستم تهویه مطبوع و برخی امور دیگر از برنامه تلفن همراه مربوطه استفاده کنند و حتی زمان شارژ این خودروی هیبریدی که با برق هم کار می‌کند را برنامه‌ریزی کنند.

کاربران برای استفاده از این برنامه همراه باید گوشی خود را به شبکه وای‌فای خودروی یادشده متصل کنند. این در حالی است که در برنامه‌های مشابه از قابلیت شبکه‌های مخابراتی استفاده می‌شود. این روش عجیب و ناایمن امکان سوءاستفاده هکرها را به وجود آورده است.

گروهی از محققان امنیتی موسسه PenTestPartners با هک کردن کلمه عبور پیش‌فرض شبکه وای‌فای خودروی Outlander، توانسته‌اند آن را فریب داده و به‌جای مالک خودرو به آن دستور دهند. از کار انداختن سیستم ضد سرقت، جلوگیری کردن از شارژ خودرو و خاموش کردن سیستم تهویه مطبوع ازجمله خرابکاری‌هایی است که با هک کردن شبکه وای‌فای خودروی مذکور ممکن شده است.

اگرچه در جریان این حمله هکری باز کردن قفل خودرو ممکن نشده، اما باید توجه داشت با از کار انداختن سیستم ضد سرقت، می‌توان خودروی یادشده را به‌راحتی دزدید.

محققان می‌گویند مالکان این خودرو باید برای حفظ امنیت خود حداقل کلمه عبور شبکه وای‌فای آن را تغییر دهند. هرچند شیوه مورداستفاده میتسوبیشی برای هوشمند سازی Outlander دارای اشکالات جدی است.

 

تازه ترین ها
حمله
1404/07/27 - 06:30- جرم سایبری

حمله سایبری به دانشگاه ویتس در آفریقای جنوبی

هکرها در یک حمله روزصفر با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری نرم‌افزاری، دانشگاه ویتس در آفریقای جنوبی را هدف قرار دادند.

قابلیت
1404/07/26 - 17:06- فیس بوک

قابلیت جدید فیسبوک تصاویر گالری گوشی شما را در اختیار هوش مصنوعی متا قرار می‌دهد

متا قابلیت جدیدی را برای فیسبوک معرفی کرده که می‌تواند حتی به آن دسته از تصاویر کاربر که هنوز آپلود نشده‌اند هم دسترسی یابد.

هوش
1404/07/26 - 17:02- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی مثل برخی انسان‌ها اخلاق را قربانی رسیدن به هدف می‌کند

پژوهشی تازه در دانشگاه استنفورد نشان می‌دهد هوش مصنوعی برای جذب لایک و تعامل با کاربران در فضای مجازی، به دروغ‌گویی و انتشار اطلاعات غلط روی می‌آورد.