about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار درباره خلأ سواد رسانه‌ای در نهادهای رسمی

در روزهای اخیر با توجه به پخش برخی تصاویر از مقرهای نظامی در صدا و سیما باید خاطرنشان شویم که انتشار برخی ویدئوها می‌تواند جنگ روایت‌ها را علیه ایران تغییر دهد.

بازیگران مخرب سایبری پس از هک حساب Reality Winner، متخصص اطلاعاتی پیشین آمریکایی، خبرنگاران فعال را هدف قرار می دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ حساب توئیتری Reality Winner (ریَلیتی وینِر) متخصص اطلاعاتی پیشین آمریکا توسط بازیگران مخرب هک شد. این هکرها به منظور هدف قرار دادن خبرنگاران فعال در سازمان های رسانه ای معروف، صفحه این متخصص اطلاعاتی را هک کردند.

هکرها با در دست گرفتن حساب توئیتری تایید شده وینر، نام پروفایل آن را به “Feedback Team” یا همان "تیم بازخورد" تغییر دادند. هدف از این کار، جعل هویت کارمندان توئیتر، پیش از ارسال پیام های دایرکت مشکوک به کاربران تایید شده بود. 

چندین خبرنگار و کاربر توئیتری تایید شده از دریافت پیام های دایرکت مشکوک از حساب توئیتری به نام "تیم بازخورد" خبر دادند. 

ریلیتی وینر یک متخصص اطلاعاتی پیشین آمریکایی است که در سال 2018 به دلیل انتشار غیر قانونی اطلاعات طبقه بندی شده در رسانه به 5 سال و 3 ماه حبس محکوم شده بود. وی همچنین در سال 2017 گزارشی را در مورد دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهموری 2016 آمریکا به آژانس امنیت ملی (NSA) ارسال کرده بود.

این رویداد ظاهرا یک حمله جمع آوری داده های احراز هویت است! بازیگران مخرب در این حمله با هدف جمع آوری داده های احراز هویت خبرنگاران و رخنه به رسانه ها به صورت خاص شخصیت های رسانه ای را از طریق فیشینگ هدف قرار می دهند. 

وینر ضمن تایید این هک از تحت الشعاع قرار گرفتن کاربران ابراز تاسف کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1404/11/07 - 19:22- آفریقا

تصویب قانون حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در سومالی

سومالی قانون امنیت سایبری را برای محافظت از سیستم‌های دیجیتال و زیرساخت‌های حیاتی تصویب کرد.

خنثی‌سازی
1404/11/07 - 19:10- جنگ سایبری

خنثی‌سازی بیش از 14 هزار حمله سایبری علیه اوکراین در جنگ با روسیه

سرویس امنیتی اوکراین ادعا کرد که از زمان آغاز جنگ با روسیه، بیش از 14 هزار حمله سایبری را خنثی کرده است.

افتتاح
1404/11/07 - 18:41- آسیا

افتتاح دفتر شرکت زوهو در مالزی برای تقویت امنیت سایبری

شرکت نرم‌افزاری جهانی زوهو دفتر خود را در مالزی با هدف افزایش پذیرش هوش مصنوعی و امنیت سایبری افتتاح کرد.