about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

پلیس فدرال آمریکا توانست به آیفون عامل تیراندازی‌های پایگاه هوایی پنساکولا نفوذ کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت دادگستری ایالات‌متحده آمریکا به‌تازگی از هک آیفون محمد سعید الشمرانی خبر داد.

کریستوفر ری (Christopher Wray)، رئیس اف‌بی‌آی و ویلیام بار (William Barr)، دادستان کل ایالات‌متحده آمریکا اعلام کردند پلیس فدرال با صرف هزینه و وقت زیاد و با ابزارهای محدود موفق شده است به دو گوشی آیفون الشمرانی نفوذ کند.

آن‌ها شرکت اپل را موردانتقاد قرار داده و مدعی شدند این شرکت برخلاف ادعای قبلی خود هیچ کمکی در زمینه هک به پلیس فدرال نکرده است.  

اپل در پاسخ عنوان کرد امروزه سازمان‌های انتظامی بیش از هر برهه‌ای دیگر از تاریخ به حجم عظیمی از اطلاعات دسترسی دارند و به همین دلیل رمزگذاری اطلاعات برای حفاظت از کشور و داده‌های کاربران از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. 

وزارت دادگستری اظهار داشت الشمرانی در شبه‌جزیره عربستان با القاعده در ارتباط بوده و همکاری با آن‌ها را پیش از عزیمت به آمریکا آغاز کرده است.

در ماه دسامبر 2019 رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که یک دانشجوی 21 ساله در پایگاه هوایی پنساکولا متعلق به نیروی دریایی آمریکا در ایالت فلوریدا به سوی هم‌قطاران آمریکایی‌اش تیراندازی کرده و درنتیجه آن، چهار نفر ازجمله عامل این تیراندازی کشته و تعدادی غیرنظامی نیز مجروح شده‌اند. 

بررسی حادثه نشان داد عامل این تیراندازی، محمد سعید الشمرانی، یکی از نیروهای هوایی عربستان سعودی بوده که در ایالات‌متحده آمریکا مشغول به تحصیل بوده است. 

اف‌بی‌آی تصمیم گرفت هر دو آیفون الشمرانی را رمزگشایی کند، چراکه بر اساس رأی دادگاه اجازه دسترسی به اطلاعات و رمزگشایی را داشت. براین‌اساس، از اپل درخواست کمک کرد و اپل نیز اعلام کرد در حال همکاری با اف‌بی‌آی بوده و کلیه اطلاعاتی را که در اختیار دارد، ارائه می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
تکامل
1404/07/30 - 06:32- امنیت وب

تکامل بدافزارهای هکرهای روس در کپچاهای من ربات نیستم

گروه اطلاعات تهدید گوگل ادعا کرد که هکرهای روسی بدافزارهایی را تکامل می‌دهند که در کپچاهای «من ربات نیستم» قرار می‌گیرند.

هشدار
1404/07/30 - 06:14- آسیب پذیری

هشدار تی‌پی لینک درمورد آسیب‌پذیری تزریق فرمان

تی‌پی‌لینک در مورد نقص حیاتی و آسیب‌پذیری تزریق فرمان در دروازه‌های «Omada» هشدار داد.

راه‌اندازی
1404/07/29 - 22:16- آسیا

راه‌اندازی آزمایشگاه امنیت سایبری در بحرین

مرکز علوم و فناوری ناصر در بحرین، آزمایشگاه امنیت سایبری را راه‌اندازی کرد.