about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

عامل هک پروتکل «Poly Network» مدعی شد حمله سایبری برای او یک سرگرمی بوده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان پلتفرم پلی‌نتورک (Poly Network) اعلام کردند یک هکر کلاه‌سفید (White Hat) عامل حمله سایبری به این پروتکل بوده و بخشی از مبالغ مسروقه را بازگردانده و مابقی را به‌تدریج برمی‌گرداند .در حال حاضر گفتگو با عامل هک این پلتفرم ادامه داشته و دارایی‌های کاربران در قالب اتریوم عودت داده می‌شود. 

مهاجم به حمله علیه این پروتکل اعتراف کرده و انگیزه خود از این اقدام را علاقه‌مندی به شناسایی آسیب‌پذیری در پلی نتورک و سرگرمی عنوان کرده است. 

حمله سایبری هکر کلاه‌سفید به پلی‌نتورک که درنتیجه آن بیش از 600 میلیون دلار ارز دیجیتال از سرمایه‌های کاربران پروتکل دیفای پلی نتورک سرقت شد، بزرگ‌ترین هک دیفای (DeFi) تا به امروز بوده است.

در این حمله، دارایی‌های کاربران در زنجیره‌های پالیگان، اتریوم، بایننس کوین سرقت شدند. حدود 273 میلیون دلار از شبکه اتریوم، 253 میلیون دلار از زنجیره بایننس و 85 میلیون دلار از شبکه پالیگان به سرقت رفت. درمجموع، مهاجمان توانستند نزدیک به 611 میلیون دلار ارز دیجیتال از این پلتفرم سرقت کنند. 

پلی نتورک در گزارش توییتر خود وعده داده است چنانچه هکر مورداشاره تمام دارایی‌های مسروقه را بازگرداند، 500 هزار دلار پاداش به او پرداخت کرده و تحت پیگرد قانونی قرار نخواهد داد. 

منبع:

تازه ترین ها
تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

محدودیت
1404/05/30 - 10:34- آسیب پذیری

محدودیت دسترسی شرکت‌های چینی توسط مایکروسافت

مایکروسافت اعلام کرد که دسترسی برخی شرکت‌های چینی به سیستم هشدار زودهنگام خود برای آسیب‌پذیری‌های امنیت سایبری را محدود کرده است.

اتهام
1404/05/30 - 10:24- جرم سایبری

اتهام به جوان آمریکایی در پرونده رپربات

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد یک مرد ۲۲ ساله اهل اورگن به اتهام راه‌اندازی یک سرویس قدرتمند بات‌نت اجاره‌ای که برای انجام صدها هزار حمله سایبری در سراسر جهان استفاده شده است، تحت پیگرد قضایی قرار گرفته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.