about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

هکرهای چینی«اچ پی» و «آی بی ام» را هک کردند

طبق گفته ۵ منبع آگاه، هکرهای چینی شبکه شرکت های «اچ پی» و «ای بی ام» را هک کرده اند تا به اسرار مشتریان آنها دست یابند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ به گفته ۵ منبع آگاه، هکرهای چینی که برای دولت این کشور کار می کرده اند، شبکه های شرکت های «هیولت پاکارد» (HP) و IBM را هک کرده اند.

آنها  در مرحله بعد وارد رایانه های مشتریان شده اند. دولت آمریکا ادعا می کند این بخشی از حمله چین به نام Cloudhopper است که تهیه کنندگان خدمات فناوری را به منظور سرقت اسرار  مشتریان هدف گرفته است. نمایندگان شرکت‌های HP و IBM در این باره هیچ اظهار نظری نکرده اند.

هرچند شرکت های امنیت سایبری و سازمان های دولتی از سال ۲۰۱۷ میلادی هشدارهایی درباره این حمله صادر کرده اند، اما هنوز هویت شرکت های فناوری که شبکه شان هک شده، آشکار نشده است.

روز گذشته وزارت دادگستری آمریکا به طور رسمی دو هکر چینی را متهم کرد که سایت های آمریکایی و غیرآمریکایی متعددی را هک کرده اند. این هکرها برای دولت چین فعالیت می کرده اند.

هکر های مذکور متهم هستند با راه‌اندازی یک کمپین جهانی هک، اسرار ۴۵ شرکت بزرگ را در کشورهای مختلف به سرقت کرده اند و به دولت چین تحویل داده اند.

تازه ترین ها
دستورالعمل
1404/11/17 - 00:26- آمریکا

دستورالعمل آژانس امنیت سایبری آمریکا برای تقویت دستگاه‌های اج

آژانس امنیت سایبری و زیرساخت‌های آمریکا با صدور دستورالعملی اجباری، تمام آژانس‌های فدرال را ملزم کرد تا دستگاه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری قدیمی و پشتیبانی‌نشده را از شبکه‌های خود حذف کنند.

حمله
1404/11/17 - 00:19- جرم سایبری

حمله سایبری گسترده به یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های اروپا

دانشگاه «لا ساپینزای» رم، با حدود ۱۲۰ هزار دانشجو، پس از یک حمله باج‌افزاری احتمالی، سیستم‌های رایانه‌ای خود را به مدت سه روز از دسترس خارج کرد.

سیاست‌های
1404/11/17 - 00:11- آمریکا

سیاست‌های جدید سایبری ایالت نوادا

ایالت نوادا در پی یک حمله سایبری در اواخر تابستان که بخش عمده‌ای از زیرساخت‌های این ایالت را تحت تأثیر قرار داد، در حال اجرای سیاست‌های جدیدی است.