about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

انتشار شده در تاریخ

هکرهای چین؛ متهم اصلی حمله سایبری به ایرباس

بر اساس اظهارات منابع آگاه نزدیک به ایرباس، حمله سایبری ماه ژانویه به این شرکت، ازسوی هکرهای چین مدیریت شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان مسئول تحقیق درباره حمله سایبری به شرکت ایرباس -که اوایل امسال میلادی رخ داد- معتقدند؛ این عملیات، از داخل خاك چین، مدیریت و هدایت شد.

ایرباس در ماه ژانویه، از کشف یک حمله سایبری به سیستم اطلاعات هواپیماهای تجاری خود، خبر داد. این درحالی است که مدیران این شرکت هواپیماسازی، از همان ابتدا اعلام کردند که این حادثه سایبری، تأثیری بر فعالیت‌های تجاریشان ندارد.

بر پايه گزارش‌های اولیه از جزئيات این عملیات سایبری، دسترسی به طیف خاصی از اطلاعات، هدف مهاجمان بوده است. آن‌ها به بخش عمده‌ای از داده‌های شخصی، ازجمله اجزاي شناسایی کارمندان ایرباس در اروپا دست یافته‌اند.

مسئولان شرکت یادشده، در آن مقطع زمانی اعلام کردند که هم‌زمان با پیشبرد تحقیقات در مورد هویت و هدف مهاجمان، استانداردهای امنیتی خود را نیز تقویت خواهند کرد.

اكنون پس از گذشت حدود يك ماه، از وقوع این حادثه سایبری، نشریه فرانسوی چلنج (Challenges)، به نقل از برخی منابع آگاه، ادعا کرد که حمله یادشده، از داخل كشور چین، سازمان‌دهی و مدیریت شده است.

مطابق برآورد متخصصان سایبری مأمور رسیدگی به این پرونده، گروه هکری APT10، مسئول اصلی این حمله به شمار می‌رود. برخي باور دارند که این عملیات، تلاشی برای دسترسی به اطلاعات فنی مربوط به هواپیماهای اروپایی بوده است.
 

تازه ترین ها
افشای
1404/08/18 - 17:11- سایرفناوری ها

افشای اسامی اعضای جدید شورای‌عالی فضای مجازی؛ حذف مخالف سیاست فیلترینگ از شورا

ترکیب اعضای حقوقی و حقیقی شورای‌عالی فضای مجازی برای دوره جدید مشخص شده و بر اساس شنیده‌ها، «محمد سرافراز»، یکی از معدود مخالفان سیاست فیلترینگ، از این ترکیب حذف شده است.

پیش‌بینی
1404/08/18 - 17:00- سایرفناوری ها

پیش‌بینی محققان: نسل آلفا در کار خود به‌جای کیبورد از صدا استفاده خواهد کرد

پژوهشگران می‌گویند روزهای استفاده از کیبورد به پایان خود نزدیک می‌شود.

رایج‌ترین
1404/08/18 - 16:52- بررسی تخصصی

رایج‌ترین رمز عبورها در سال ۲۰۲۵ اعلام شدند؛ پسوردهای محبوب هکرها و سارقان

شرکت امنیتی NordPass فهرست رایج‌ترین پسوردها در سال ۲۰۲۵ را اعلام کرد که نشان‌دهنده استفاده گسترده از رمزهای ضعیف است. این گذرواژه‌ها هدف اصلی هکرها هستند.