about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
پیشنهاد
1404/02/21 - 07:21- تروریسم سایبری

پیشنهاد رئیس سابق اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد ایران

رئیس سابق اداره سایبری ملی رژیم صهیونیستی گفت که این رژیم باید یک پیمان دفاع سایبری علیه ایران تشکیل دهد.

جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

برگزاری
1404/01/26 - 08:33- آمریکا

برگزاری رزمایش پاسخ هماهنگ به حمله سایبری توسط اعضای ناتو

متحدان ناتو در یک رزمایش در ماه آوریل سال جاری، پاسخ هماهنگ به حمله سایبری را تمرین کردند.

انتشار شده در تاریخ

هولوکاست سایبری

وبگاه خبری هاآرتص رژیم صهیونیستی، در فضاسازی جدید رسانه‌ای دست به انتشار یک خبر زد که افزون بر وجود شبهه در صحت خبر، ادعای مطرح‌شده نیز بسیار دور از ذهن به نظر می‌رسد و حاوی یک تناقض آشکار در گفتار و کردار مقامات این رژیم است. انتشار این خبر، به‌نوعی ناقض تمامی صحبت‌های سران این رژیم مبنی بر سلطه سایبری رژیم صهیونیستی بر دنیا است. آن‌ها در این خبر مدعی شده‌اند که گروهی از هکرهای ناشناس با انتشار یک فیلم در وبگاه یوتیوب آن‌ها را تهدید به انجام یک حمله هکری در تاریخ 7 آوریل کرده‌اند. البته این منبع خبری، می‌گوید که هکرهای ناشناس از این حمله با عنوان هولوکاست سایبری یادکرده‌اند.
در ادامه این پایگاه خبری عنوان کرده است که همزمان با فردی که با نقابی بر صورت خود، در حال خواندن پیام به زبان انگلیسی است، زیرنویس عربی نیز در حال پخش شدن است. فرد مذکور در پیام خود، زیرساخت‌ها و منابع بانکی و اقتصادی این رژیم را تهدید کرده است. البته این تهدید هرساله برای رژیم صهیونیستی در تاریخ 7 آوریل تکرار می‌شود.
متن پیامی که به ادعای منابع رژیم صهیونیستی در یوتیوب منتشرشده است بدین شرح است:"ما ناشناس هستیم. این‌یک پیام برای جامعه صهیونیستی است. ما برای تنبیه شما درازای جنایتتان در فلسطین خواهیم آمد."
درگذشته نیز کارشناسان امنیتی رژیم صهیونیستی از بروز یک حمله بسیار مخرب سایبری در ماه آوریل خبر داده بودند. لازم به ذکر است که 7 آوریل، روز بزرگداشت هولوکاست در رژیم صهیونیستی است.

 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1404/04/13 - 21:24- اروپا

ممنوعیت تلفن همراه در مدارس هلند

مطالعه‌ای نشان می‌دهد ممنوعیت تلفن‌های هوشمند در مدارس هلند، تمرکز را بهبود می‌بخشد.

راه‌اندازی
1404/04/13 - 20:56- آمریکا

راه‌اندازی سیستم تشخیص چهره در فرودگاه سیاتل

شرکت یونایتد، سیستم تشخیص چهره را به فرودگاه سیاتل می‌آورد.

جمع‌آوری
1404/04/13 - 19:58- سایرفناوری ها

جمع‌آوری اوراق قرضه قابل مبادله توسط علی‌بابا

علی‌بابا قصد دارد ۱.۵۳ میلیارد دلار از طریق اوراق قرضه قابل مبادله برای توسعه فضای ابری و تجارت جمع‌آوری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.