about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

یکی از شرکت‌های تابعه هولدینگ «SBI»، از بزرگترین شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات مالی در ژاپن، به‌صورت رسمی اعلام کرده است که کاربران می‌توانند با پرداخت سودی ناچیز، XRP وام بگیرند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان به نقل از کوین دسک، صرافی «SBI VC Trade» از شرکت‌های تابعه هولدینگ ژاپنی SBI، روز پنجشنبه اعلام کرد که کاربرانش از این پس می‌توانند با سررسید‌های ۸۴ روزه، اقدام به دریافت وام به‌صورت XRP کنند.

حداقل مبلغ وام ۱,۰۰۰ واحد XRP (حدود ۴۱۵ دلار در لحظه تنظیم خبر) و حداکثر ۱۰۰,۰۰۰ واحد (۴۱,۵۰۰ دلار) است. سود این وام که باعنوان «کارمزد استفاده» پرداخت می‌شود، ۰.۱ درصد با احتساب مالیات است که مبلغی ناچیز به حسب می‌آید.
سرویس وام‌دهی مبتنی بر ارز دیجیتال این صرافی در نوامبر ۲۰۲۰ راه‌اندازی شد. کاربران این صرافی در ابتدا امکان دریافت وام بیت کوینی با سود ۱ درصد را داشتند.

بخش صرافی SBI در سال ۲۰۱۸ آغاز به کار کرد و در ابتدا بر معاملات XRP تمرکز داشت. هولدینگ SBI مدت‌هاست که با ریپل همکاری می‌کند.
شایان ذکر است که قیمت ریپل پس از شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) در اواخر دسامبر گذشته، سقوط کرد. این کمیسیون مدعی است شرکت ریپل با فروش این ارز دیجیتال قوانین اوراق بهادار را زیر پا گذاشته است.
شماری از صرافی‌های آمریکایی از جمله کوین بیس (Coinbase) و بایننس آمریکا، از آن زمان XRP را از فهرست ارزهای پشتیبانی‌شده خود خارج کردند. این در حالی است که SBI گفته است که این توکن در ژاپن اوراق بهادار به شمار نمی‌آید.

تازه ترین ها
همکاری
1404/11/19 - 16:11- هوش مصنوعي

همکاری گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک

بانک گلدمن ساکس با استارتاپ آنتروپیک برای خودکارسازی وظایف بانکی توسط هوش مصنوعی همکاری می‌کند.

تشخیص
1404/11/19 - 15:12- هوش مصنوعي

تشخیص بیماری‌های دریچه قلب توسط هوش مصنوعی

گوشی پزشکی هوش مصنوعی، تشخیص بیماری‌های دریچه قلب را دوبرابر می‌کند.

هشدار
1404/11/19 - 14:02- جرم سایبری

هشدار ساب‌استک به مشتریان در مورد نشت داده

مشتریان پلتفرم خبرنامه‌نویسی ساب‌استک روز چهارشنبه مطلع شدند که آدرس‌های ایمیل، شماره تلفن‌ها و سایر ابرداده‌های آنان در یک نشت داده اخیر افشا شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.