about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
«حملات
1404/07/10 - 08:30- جنگ سایبری

«حملات تخریبی» به کشور۳ برابر شد/ افشای نام «اهداف اصلی» حملات هکرها

بر اساس داده‌های گزارش سالانه گراف، هوش مصنوعی مولد (GenAI) چشم‌انداز تهدیدات ایران را در سال ۱۴۰۳ دگرگون کرد؛ جایی که حملات با LLMJacking، باج‌افزار و فریب‌های پیشرفته، نهادهای دولتی و آموزشی را در کانون هدف قرار دادند.

اسرار
1404/08/05 - 14:27- جنگ سایبری

اسرار نظامی و اطلاعات سری پدافند لیزری اسرائیل به دست هکرها افتاد

گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری «الجبهة الإسناد السيبرانية» اعلام کرد که با نفوذ به شرکت نظامی مایا، به اطلاعات محرمانه پدافند پیشرفته لیزری Iron Beam و تعداد زیادی از سلاح‌های پیشرفته اسرائیل دست یافته است.

افشای
1404/08/04 - 13:09- جنگ سایبری

افشای اطلاعات حساس وزارت جنگ رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری جبهه پشتیبانی سایبری

گروه هکری «الجبهة الإسناد السيبرانية» با نفوذ به شرکت پوششی «مایا» وابسته به وزارت دفاع رژیم صهیونیستی، اطلاعات محرمانه‌ای از پروژه‌های نظامی این رژیم از جمله سامانه دفاع لیزری، پهپاد و موشک‌ها را فاش کرد.

افسر ارشد فناوری شرکت امنیت سایبری مک‌آفی، هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی را مهم‌ترین ابزار مبارزه با تهدیدات سایبری می‌داند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ استیو گروبان (Steve Grobman)، افسر ارشد فناوری و معاون ارشد شرکت امنیت سایبری مک‌آفی، اخیراً طی سخنرانی اصلی خود در حاشیه کنفرانس امنیت سایبری اروپایی مک‌آفی، موسوم به MPOWER، به اظهارنظر در مورد چالش‌های یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی پرداخت.

بر اساس دیدگاه و ایده تازه‌ای که در جامعه متخصصان امنیت سایبری جهان شکل‌گرفته است، یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی، کلیدهای پیروزی در برابر هکرها به شمار می‌روند. بی‌شک کمبود محسوس نیروی کارشناس و ماهر در این حوزه، پیشنهاد یادشده را بسیار جذاب می‌کند.

گروبمان در سخنرانی خود مدعی شد که گرچه استفاده از یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی بسیار ساده و آسان است؛ اما فناوری‌ها هرگز به وعده‌های خود عمل‌نکرده‌اند.

وی در ادامه سخنان خود به ارائه جزییات بیشتر درباره مزایا و خطرات استفاده از دو فناوری یاد شده پرداخت و تلاش هکرها برای بی‌اثر ساختن توان این تکنولوژی‌ها در مبارزه با عملیات مخرب را بسیار خطرناک ارزیابی کرد.

او در پاسخ به پرسش در مورد ماهیت هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی، گفت:

حتی استفاده از اصطلاح هوش مصنوعی نیز برای این فناوری گمراه‌کننده است و به‌هیچ‌وجه هوشمندانه نیست. یادگیری ماشینی نیز قادر نیست که در شناسایی تهدیدات جدید جادو کند و فقط می‌تواند الگوریتم‌های یادگیری و تمرین را تسهیل کند.

تازه ترین ها
پاکستان
1404/09/25 - 20:02- آسیا

پاکستان صدرنشین جستجوی محتوای نامناسب در جهان

مدیر کل اداره مخابرات پاکستان گفت که این کشور همچنان در صدر جستجوهای مربوط به محتوای نامناسب در سطح جهانی قرار دارد.

قوانین جدید مالزی درمورد پلتفرم‌های اصلی رسانه اجتماعی

مالزی قوانین جدیدی را در مورد پلتفرم‌های اصلی رسانه‌های اجتماعی برای تقویت ایمنی آنلاین، به ویژه برای کودکان، اجرا کرد.

برگزاری
1404/09/25 - 18:57- سایرفناوری ها

برگزاری سمینار آموزش فناوری‌های هوشمند هوآوی در تونس

سمینار هوآوی در مورد آموزش فناوری‌های هوشمند و خدمات پزشکی از راه دور در تونس برگزار شد.