about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

بنابر ادعای کارشناسان، طرح ملی هوش مصنوعی یک برنامه بلندمدت با هدف کمک به توسعه و اجرای هوش مصنوعی در بخش عمومی و اقتصاد اسرائیل است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شیرا لِو آمی (Shira Lev Ami)، مدیر عامل آژانس ملی دیجیتال اسرائیل، در کنفرانس راه‌اندازی طرح در مورد رابطه بین انقلاب داده‌های دولتی و ارتقای هوش مصنوعی در بخش عمومی ادعا کرد که طرح ملی هوش مصنوعی یک برنامه بلندمدت با هدف کمک به توسعه و اجرای هوش مصنوعی در بخش عمومی و اقتصاد است.

لِو آمی گفت :

«چالش ما ایجاد راه‌حل‌های هوشمند برای مقابله با چالش‌های اصلی اسرائیل و بهبود خدمات عمومی است. شما می‌توانید به هوش مصنوعی به عنوان پنت هاوس مجلل ساخته شده روی یک ساختمان چند طبقه از زیرساخت‌های داده و دیجیتال نگاه کنید. کاش می‌توانستم بگویم که چالش اصلی فعلی ما در زمینه هوش مصنوعی است؛ با این حال، واقعیت این است که در راه ساخت این پنت هاوس، هنوز کار زیادی برای انجام دادن داریم. شما باید پایه‌های این ساختمان را بسازید و به تدریج از طریق جمع‌آوری، پردازش و در دسترس قرار دادن داده‌ها برای محققان، تحول دیجیتالی دولت گام بردارید.»

وی مدعی شد :

«این ساختمان آسانسوری ندارد که شما را مستقیماً به طبقه پشت بام ببرد. بنابراین، آژانس ملی دیجیتال اسرائیل در حال حاضر، هدف خود را ایجاد یک جهش رو به جلو در توانایی دولت برای استفاده از داده و دیجیتال به منظور کار هوشمندانه برای شهروندان قرار داده است. سرمایه‌گذاری در داده‌های دولتی و در دسترس قرار دادن آن برای صنعت، آکادمی و خود دولت، منجر به تصمیم‌گیری مبتنی بر داده، بهبود خدمات به مردم و جهشی در اثربخشی فعالیت‌های دولت به نفع بهداشت، رفاه، آموزش و اقتصاد در اسرائیل است.»
 

 

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1404/08/13 - 17:11- اروپا

سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون یورویی برای تقویت تاب‌آوری سایبری اوکراین

وزارت تحول دیجیتال اوکراین اعلام کرد که بیش از ۶۰ میلیون یورو برای تقویت تاب‌آوری سایبری این کشور جذب خواهد شد.

درخواست
1404/08/13 - 16:55- هوش مصنوعي

درخواست ناشران ژاپنی از OpenAI برای توقف آموزش هوش مصنوعی

ناشران ژاپنی از «OpenAI» خواستند تا استفاده از آثارشان برای آموزش هوش مصنوعی را متوقف کند.

هوش
1404/08/13 - 16:45- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی به خط مقدم رسید؛ کاروان نظامی اروپا اسپانیا، خودش رانندگی می‌کند

اسپانیا در یک گام رو به جلو، از اولین کاروان نظامی خودران اروپا رونمایی کرد. این پروژه با هدف افزایش کارایی و ایمنی عملیات لجستیکی نظامی انجام شده است.