about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی موجی به بزرگی اینترنت

مدیر عامل اجرایی مایکروسافت گفت که هوش مصنوعی موجی به بزرگی اینترنت است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان،در سال ۱۹۹۵، بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت،اینترنت را موج جزر و مدی خواند که برای همه بخش های کسب وکار این شرکت حیاتی خواهد بود. نزدیک به دو دهه بعد، ساتیا نادلا، رهبر فعلی مایکروسافت، گفت که معتقد است تاثیر هوش مصنوعی به همان اندازه عمیق خواهد بود.

مهم ترین تلاش برای تغییر مایکروسافت، شرکت OpenAI است، استارتاپی که فناوری هوش مصنوعی تولیدی آن به قدری سر و صدا به پا کرده که تعهد ۱۳ میلیارد دلاری را از این غول نرم افزاری ربوده است.

سام آلتمن، مدیر اجرایی OpenAI گفت:

ما رابطه خوبی با شرکت مایکروسافت داریم.این مشارکت‌های بزرگ و عمده بین شرکت‌های فناوری معمولاً جواب نمی‌دهند. این همکاری، نمونه ای از عملکرد بسیار خوب این شرکت میباشد. ما برای آن بسیار سپاسگزاریم.

این همکاری منتقدان زیادی دارد. یکی از منتقدان آن، ایلان ماسک است که OpenAI را با آلتمن تاسیس کرد و سپس با اشاره به اختلافات بر سر مسیر آن و اضافه شدن یک بازوی انتفاعی، از این شرکت جدا شد. او گفته است که OpenAI اکنون توسط مایکروسافت کنترل میشود.

آلتمن در پاسخ به سوالی درباره انتقادات ماسک و چشم انداز تصاحب OpenAI توسط مایکروسافت گفت:

ما قصد فروش شرکت OpenAI را نداریم. من نمیدانم چطور باید واضحتر از این صحبت کنم.

مدیر عامل اجرایی مایکروسافت گفت که این شرکت از مذاکره با دولت ها در مورد تضمین ادامه رقابت در هوش مصنوعی استقبال میکند و تاثیر واقعی هوش مصنوعی را باید دید.

او در ادامه افزود:

ما مزایای این فناوری را می‌خواهیم و می‌خواهیم خطرات آن را کاهش دهیم. گرد هم آمدن همه ما برای کنترل هوش مصنوعی چالش برانگیز است، اما باید انجام شود.

 

منبع:

تازه ترین ها
نشت
1404/07/10 - 19:56- جرم سایبری

نشت اطلاعات میلیون‌ها نفر در حمله سایبری به آلیانز و موتیلیتی

دو شرکت بزرگ روز چهارشنبه جزئیات تازه‌ای از حملات سایبری تابستان امسال منتشر کردند که منجر به افشای اطلاعات میلیون‌ها نفر شد.

سرقت
1404/07/10 - 19:50- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۲ میلیون مسافر کانادایی از وست‌جت

شرکت هواپیمایی وست‌جت، دومین ایرلاین بزرگ کانادا، اعلام کرد که در جریان یک حمله سایبری در تابستان امسال، اطلاعات ۱.۲ میلیون نفر به سرقت رفته است.

تسویه
1404/07/10 - 19:44- آمریکا

تسویه ۸۷۵ هزار دلاری جورجیا تک با وزارت دادگستری آمریکا

مؤسسه فناوری جورجیا پذیرفت که برای حل و فصل اتهامات نقض الزامات امنیت سایبری در قراردادهای پژوهشی با وزارت دفاع و نیروی هوایی آمریکا، مبلغ ۸۷۵ هزار دلار به دولت بپردازد.