about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
جایزه
1404/03/25 - 08:09- تروریسم سایبری

جایزه 10 میلیون دلاری برای گروه هکری نجات دهنده سامانه‌های پدافندی

ایالات متحده اخیراً با اعلام بیانیه‌ای از تعیین جایزه 10 میلیون دلاری برای مرموزترین دشمن سایبری خود به نام مِستر سول خبر داد.

اعتراف
1404/03/28 - 09:08- تروریسم سایبری

اعتراف منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده

منابع صهیونیستی به نفوذ سایبری ایران در پخش تصاویر پشت‌پرده اعتراف کردند.

حمله
1404/03/27 - 20:40- آسیا

حمله سایبری به بانک سپه

هکرهای گنجشک درنده(گروهی منتسب به آمریکا) مدعی حمله سایبری به بانک سپه شدند.

انتشار شده در تاریخ

هوش مصنوعی تومور مغزی را ردیابی می‌کند

اینتل قصد دارد با همکاری ۲۹ سازمان تحقیقاتی و پزشکی در سراسر جهان ردیابی تومورهای مغزی را به هوش مصنوعی آموزش دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛  به نقل از انگجت، هوش مصنوعی در ردیابی سرطان سینه، ریه و پوست از پزشکان دقیق‌تر عمل می‌کند.

اکنون گروهی از محققان اینتل با همکاری دانشگاه پنسیلوانیا قصد دارند با کمک هوش مصنوعی تومورهای مغزی را ردیابی کنند.

محققان دانشکده پزشکی این دانشگاه و ۲۹ سازمان تحقیقاتی و پزشکی در سراسر جهان با استفاده از سخت‌افزار و نرم‌افزار اینتل، یک مدل هوش مصنوعی را با بزرگ‌ترین مخزن اطلاعاتی درباره تومورهای مغزی آموزش می‌دهند. در این عملیات هیچ‌گونه اطلاعات حساس بیماران فاش نمی‌شود.

پروژه مذکور از روشی به نام یادگیری متحد(federated learing) استفاده می‌کند. در این روش الگوریتم هوش مصنوعی در سرورهای غیرمتمرکز آموزش می‌بینند. بنابراین بیمارستان‌ها می‌توانند بدون اشتراک‌گذاری اطلاعات بیماران با یکدیگر همکاری کنند.

با کمک این روش انستیتوهایی از آمریکا و کانادا، انگلیس، آلمان، هلند، سوئیس و هند می‌توانند مخزنی بزرگی از اطلاعات فراهم کنند.

جیسون مارتین مهندس ارشد اینتل دراین‌باره می‌گوید: پتانسیل استفاده از هوش مصنوعی برای ردیابی زودهنگام تومورهای مغزی بالا است. اما این امر نیازمند اطلاعاتی بسیار از وسیع‌تر از یک مخزن است.

هنوز مشخص نیست چه مدت طول می‌کشد تا این مدل هوش مصنوعی توسعه یابد اما سازمان سلامت ملی آمریکا بودجه ۱.۲ میلیون دلاری به آن اختصاص داده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1404/05/31 - 12:07- آمریکا

هشدار به شرکت‌های فناوری آمریکایی توسط کمیسیون تجارت فدرال

رئیس کمیسیون تجارت فدرال آمریکا به شرکت‌های فناوری هشدار داد که حریم خصوصی داده‌ها را تضعیف نکنند.

انعقاد
1404/05/31 - 10:49- سایرفناوری ها

انعقاد قرارداد ابری مِتا با گوگل

شرکت مِتا قرارداد ابری بیش از 10 میلیارد دلاری با گوگل امضا کرده است.

تصمیم‌گیری
1404/05/30 - 11:03- آسیا

تصمیم‌گیری درباره جریمه اس کی تلکام

نهاد ناظر حفاظت از داده‌ها روز پنجشنبه اعلام کرد هفته آینده جلسه‌ای عمومی برگزار خواهد کرد تا درباره اعمال جریمه علیه شرکت اس کی تلکام به‌دلیل یک نقض امنیتی بزرگ که ده‌ها میلیون مشتری را تحت تأثیر قرار داده است، تصمیم‌گیری کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.