about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

نقش
1404/06/24 - 09:51- جنگ سایبری

نقش سرداران شهید « باقری و سلامی» در برتری قدرت سایبری ایران

رویکرد راهبردی شهیدان باقری و سلامی، نیروهای مسلح ایران را با تدوین دکترین سایبری نوآورانه به یکی از قدرت‌های سایبری تبدیل کرد.

وزیر علوم و فناوری چین گفت که این کشور بهتر است از هوش مصنوعی برای خدمت به توسعه اقتصادی-اجتماعی استفاده کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وانگ ژیگانگ (Wang Zhigang)، وزیر علوم و فناوری چین گفت که این کشور بهتر است از هوش مصنوعی (AI) برای خدمت به توسعه اقتصادی-اجتماعی استفاده کند.

وانگ در حاشیه چهاردهمین کنگره 2 جلسه‌ای ملی خلق (NPC) در پکن به خبرنگاران گفت که تأثیر هوش مصنوعی فقط در فناوری نیست، بلکه در زمینه‌های دیگر نیز هست.

وی افزود که وزارت علوم و فناوری تمهیداتی را برای ترویج تحول و کاربرد هوش مصنوعی انجام داده است.

او امیدوار است که ترکیبی از تحقیقات علمی، فناوری، سناریوهای کاربردی و نیازهای کاربران بتواند هوش مصنوعی را به توسعه اجتماعی-اقتصادی و علمی فناوری چین کمک کند.

وزیر علوم و فناوری چین، دانشگاه‌ها، مؤسسات و شرکت‌های درگیر در تحقیق و تحول هوش مصنوعی را تشویق کرد تا پیشرفت بیشتری برای مشارکت چین در جامعه بین‌المللی داشته باشند.

وانگ همچنین درباره اخلاق علمی فناوری در توسعه هوش مصنوعی هشدار داد.

منبع:

تازه ترین ها
بومی‌سازی
1404/08/17 - 18:48- هوش مصنوعي

بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌های دانشگاه آزاد

مدیر سلامت دانشگاه آزاد از راه اندازی استارت‌آپ ویکند سلامت با محوریت هوش مصنوعی و بیمارستان متاورس خبر داد و گفت: هدف اصلی ما، بومی‌سازی هوش مصنوعی در بیمارستان‌ها است.

مدل‌های
1404/08/17 - 18:45- هوش مصنوعي

مدل‌های استدلال‌گر بیش از دیگر هوش مصنوعی‌ها در برابر حملات «جیلبریک» آسیب‌پذیرند

نتایج مطالعه‌ای مشترک از سوی انتروپیک، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه استنفورد حاکی از آن است که مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی با توانایی «استدلال و تفکر چندمرحله‌ای»، برخلاف تصور پیشین، بیش از سایر مدل‌ها نسبت به هک و حملات جیلبریک آسیب‌پذیر هستند.

ایلان
1404/08/17 - 18:37- ابزارهای هوشمند

ایلان ماسک: ربات اپتیموس تسلا فقر را ریشه‌کن خواهد کرد

ایلان ماسک در جلسه سهامداران تسلا و پس از تأیید بسته حقوقی ۱ تریلیون دلاری‌اش ادعا کرد که ربات اپتیموس فقر را ریشه‌کن می‌کند.