about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آماده‌سازی
1404/09/11 - 08:18- تروریسم سایبری

آماده‌سازی رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری برای جنگ احتمالی بعدی با ایران

رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی طیف جدیدی از سلاح‌ها و فناوری‌های جدید برای جنگ بعدی با ایران است.

هشدار
1404/09/24 - 10:47- تروریسم سایبری

هشدار رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری نگران‌کننده ایران

مدیرکل اداره ملی سایبری رژیم صهیونیستی درمورد حملات ایران و احتمال جنگ سایبری هولناک هشدار داد.

هشدار
1404/10/01 - 10:44- جنگ سایبری

هشدار روزنامه اسرائیلی درباره جنگ سایبری با ایران

روزنامه اسرائیلی معاریو پس از یک سری حملات هکری علیه شخصیت‌های ارشد سیاسی و نهادهای دولتی، درباره جنگ سایبری با ایران و تشدید نفوذها هشدار داد.

انتشار شده در تاریخ

هوشمندسازی شبکه های آب و برق در کشور

وزیر ارتباطات از برنامه مشترک با وزارت نیرو برای هوشمندسازی شبکه های آب و برق در کشور خبر داد و گفت: به کسب و کارهای حوزه تحول دیجیتال در بخش آب و برق تسهیلات می دهیم.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛‌ محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در همایش امضای سند اقدام مشترک توسعه کاربردهای فناوری های نوین اطلاعات میان وزارتخانه های ارتباطات و نیرو با اشاره به اینکه منابع سنتی مانند نفت، معادن و ذخایر زیر زمینی در اقتصاد دنیا در حال افول است، عنوان کرد: رشد اقتصاد دنیا با بهره وری امکان‌ پذیر است و بهره‌ وری نیز با ابزار فناوری اطلاعات تجلی پیدا می کند.

وی با اشاره به تاثیر شگرف فناوری اطلاعات در صنایع مختلف و با بیان اینکه انقلاب صنعتی چهارم در حال وقوع است، افزود: مقام معظم رهبری در جمع اعضای شورای عالی فضای مجازی به این نکته اشاره کردند که آینده به‌ گونه‌ ای رقم می خورد که مدیریت تحولات شهرهای ما در شهرها یا در کشورهای دیگر به وسیله شرکت ها انجام می‌ شود.

وزیر ارتباطات تحول دیجیتال را تحولی تاثیرگذار عنوان کرد و گفت: امروز داده های مصرف انرژی و آب در دنیا توسط دستگاه‌ های امنیتی جمع آوری و پردازش شده و برای اهداف اقتصادی استفاده می شود. در این راستا بنابر دستور رییس جمهور و تعیین تکلیف هیات دولت، وزارت ارتباطات مسئولیت سند تحول دیجیتال کشور و برنامه ریزی برای اقتصاد دیجیتال را برعهده گرفته است.

وی با بیان اینکه تحول در اقتصاد دیجیتال اتفاقی است که در ۱۰ سال آینده رخ می دهد اظهار کرد: نباید مانند کسانی که در سال های گذشته مسئولیت داشتند و درباره موضوع شبکه های اجتماعی و فضای مجازی کاهلی کردند، زمان را از دست داده و در چند سال آینده شاهد عقب افتادگی در این حوزه باشیم.

جهرمی با اشاره به سند اقدام مشترک میان وزارت ارتباطات و نیرو برای هوشمندسازی شبکه های آب و برق، افزایش بهره وری در کنار توسعه اشتغال در کشور و ایجاد بازار برای کسب و کارهای نوپا را از جمله اهداف این همکاری مشترک برشمرد.

وی با بیان لزوم تعیین و تبیین مدل اقتصادی تحول دیجیتال در حوزه آب و برق بیان کرد: به طور مثال در هوشمندسازی کنتورها نمی توانیم به کاربر نهایی الزام کنیم که هزینه هوشمندسازی را بپردازد، بلکه باید نحوه تخصیص اعتبار آن استخراج و برای انجام آن مدل اقتصادی تعریف شود.

وزیر ارتباطات با توصیه به اینکه بهتر است وزارت نیرو از تصدی گری در این حوزه خارج شود و فقط استانداردسازی کند، ادامه داد: داده های این حوزه را آزاد کنیم تا بخش خصوصی بتواند از آنها استفاده کند و از منابع حاصل از صرفه جویی در این حوزه برای تقویت فعالان این بخش استفاده شود. از سوی دیگر آمادگی داریم تا از منابع پست بانک ایران به عنوان بانک عامل وزارت ارتباطات برای حمایت از شرکت هایی که در حوزه تحول دیجیتال در بخش آب و برق فعالیت می کنند، استفاده کنیم.

آذری جهرمی با اشاره به فشارهای همه جانبه ای که به صنعت آب و برق وارد می شود، اضافه کرد: فشارهای زیست محیطی، تغییرات آب و هوایی و تحریم ها، فشارهای همه جانبه ای هستند که می تواند انگیزه بالایی برای حرکت در مسیر بهبود بهره وری ایجاد کند تا اقتصاد دیجیتال را برای کشور خود بسازیم.

وی به مصرف بالای آب در کشاورزی نیز اشاره کرد و افزود: تفاهم نامه ای نیز در این حوزه با وزارت جهاد کشاورزی منعقد شده که بر اساس پیش بینی ها با هوشمند سازی آبیاری کشاورزی تا ۳۵ درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود که رقم بسیار مناسبی در این حوزه است.

تازه ترین ها
توقف
1404/11/11 - 15:18- هوش مصنوعي

توقف سرمایه‌گذاری انویدیا در اوپن‌اِی‌آی

طرح انویدیا برای سرمایه‌گذاری تا سقف ۱۰۰ میلیارد دلار در شرکت اوپن‌اِی‌آی متوقف شد.

توسعه‌
1404/11/11 - 14:40- هوش مصنوعي

توسعه‌ بخش هوش مصنوعی در ارمنستان

ارمنستان در حال تلاش‌ برای توسعه بخش هوش مصنوعی خود است.

روسیه،
1404/11/11 - 14:39- جنگ سایبری

روسیه، بزرگ‌ترین تهدید سایبری علیه لتونی

سازمان امنیتی لتونی هشدار داده است که حملات سایبری و کارزارهای خرابکارانه روسیه علیه این کشور هیچ نشانه‌ای از کاهش نشان نمی‌دهد، هرچند بیشتر این حوادث تاکنون نتوانسته‌اند اختلال جدی ایجاد کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.