about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
استفاده
1404/05/18 - 08:57- تروریسم سایبری

استفاده از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان

رژیم صهیونیستی از مایکروسافت آژور برای جاسوسی از فلسطینیان، آماده‌سازی حملات هوایی مرگبار و سازماندهی عملیات‌های نظامی در غزه و کرانه باختری استفاده می‌کند.

تمرکز
1404/06/26 - 14:35- جنگ سایبری

تمرکز اسرائیل بر «پیجر» و جنگ الکترونیک در نبردهای آینده با ایران

مقامات رژیم صهیونیستی، طراحی عملیات‌های غافلگیر کننده ای همچون عملیات پیجرها برای جنگ آینده با ایران را ضروری می دانند.

رییس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی گفت: نباید سهم اصناف از اقتصاد دیجیتال را نادیده بگیریم، زیرا هوشمندسازی فضای اصناف ضرورت امروز کشور است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، محسن دهنوی در همایش اصناف دانش بنیان، فناور و هوشمند با بیان اینکه اصناف خط مقدم فضای اقتصاد و کسب و کار کشور هستند، اظهار داشت: این بخش از اقتصاد کشور با وجود دارا بودن سهم ۲۵ درصدی از تولید ناخالص ملی، مورد بی توجهی قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: اصناف چرخ حرکت اقتصاد کشور هستند که باید خود را با قواعد جدید بازار جهانی همراه کنند.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برای حفظ حوزه کسب و کار باید قواعد این دنیای جدید رعایت شود، گفت: شبکه تبادل داده و فضای دیجیتالی از جمله مسیر‌هایی است که اقتصاد کشور را متحول می‌کند، زیرا امروز فضای مجازی بخشی از زندگی مردم است.
وی با بیان اینکه نمیتوان سهم اصناف را در اقتصاد دیجیتال نادیده گرفت، تصریح کرد: در حوزه اصناف که سه میلیون از جمعیت را به خود اختصاص داده اند، بخشی در انتظار مجوز راه اندازی فضای مجازی و بخشی دیگر در حال اقدام هستند، اما هنوز روند صدور مجوز به طور کامل مشخص نیست.
دهنوی تصریح کرد: باید در این زمینه ریل گذاری مناسب انجام داد تا تحول لازم برای اصناف و فعالان این بخش ایجاد شود، زیرا با تاسیس شرکت‌های مختلف نمی‌توان اقتصاد را هوشند و دانش بنیان کرد.
وی با تاکید بر اینکه بدون اصناف اقتصاد دانش بنیان نمی‌شود، تاکید کرد: در کنار هوشمندسازی صنایع بزرگ باید کسب و کار خرد و متوسط نیز به سمت دانش بنیان سوق پیدا کند و این دو بخش ارتباط موثری با یکدیگر برقرار کنند.
در این همایش همچنین مدیرکل دفتر خدمات کسب وکار وزارت صمت با بیان اینکه تفاوتی میان صنعت و صنف وجود ندارد، خاطرنشان کرد: هر دو این حوزه ها، کسب و کار محسوب می‌شوند که با نگاه تولید مبتنی بر دانش کسب و کار‌های کوچک، متوسط و بزرگ مورد توجه است.
«امیرحسین اسدی» با اشاره به نامگذاری امسال به تولید دانش بنیان، اظهار داشت: حرکت اصناف یا کسب وکار‌های کوچک و متوسط در این مسیر می‌تواند زمینه ساز تحقق سریع این شعار باشد.
اسدی با اشاره به اینکه اصناف نیمی از اشتغال کشور را ایجاد کرده اند، گفت: اصناف با داشتن ساختار مشخص، نظم پذیر بودن، قدمت و عمومیت در کل کشور، می‌توانند با سرعت زمینه ساز تحقق شعار سال شوند و با ارتقا و توسعه کیفیت و دانش در همه کشور، بهبود فرایند‌ها از طریق فناوری نیز ایجاد کنند و به این طریق زمینه ساز اشتغال بیشتر و حفظ اشتغال موجود شوند.

تازه ترین ها
اطلاعات
1404/07/18 - 08:22- سایرفناوری ها

اطلاعات در فضای ابری باید به‌صورت رمزنگاری‌شده، ذخیره شوند

استفاده از الگوریتم‌هایی چون AES-256، مدیریت مستقل کلیدها و مدل‌هایی چون «اعتماد صفر» نه‌تنها داده‌ها را ایمن می‌کند، بلکه انطباق با قوانین سخت‌گیرانه‌ای مانند GDPR را نیز تضمین می‌سازد.

انقلاب
1404/07/18 - 08:19- هوش مصنوعي

انقلاب پنهان هوش مصنوعی/ عامل‌های هوش مصنوعی چطور زندگی ما را دگرگون خواهند کرد؟

در سال ۲۰۲۵ مطالب زیادی درباره عامل‌های هوش مصنوعی (AI Agents) نوشته شد و حالا به نظر می‌رسد که استفاده از این فناوری نوظهور در زندگی روزمره به شکل گسترده‌تری آغاز شود.

حملات
1404/07/18 - 08:17- جنگ سایبری

حملات سایبری پایان ندارد؛ ضرورت حکمرانی قانونمند دیجیتال

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در صورت نبود قوانین مشخص، پلتفرم‌ها می‌توانند به ابزاری علیه مردم، وحدت ملی و ارزش‌های فرهنگی کشور‌ها تبدیل شوند.